Frydenbø Bilsenter valgte Nordia Payment


Publisert: 12.10.2018

Som en av Norges største autoriserte Volvo-forhandlere med 9 lokasjoner i Hordaland, Sogn og Fjordane og Vest-Agder, er vi stolte over å ha Frydenbø Bilsenter som kunde.


Du finner Frydenbø Bilsenter i Sogndal, Sandane, Førde, Minde, Kjøkkelvik, Åsane, Kristiansand og Mandal, og selskapet fører merkene Volvo, Nissan og Renault. I tillegg finner du Nissan i Førde, Sogndal og Sandane samt Renault i Mandal.Frydenbø etterstreber å finne leverandører som passer inn i vår visjon «kvalitet og service i verdensklasse». «Ved valg av ny leverandør for betalingsterminaler og -tjenester, trakk Nordia Payment det lengste strået - i stor grad på bakgrunn av deres lange erfaring fra bransjen, serviceinnstilling, endringsbistand og oppfølging i alle ledd, sier Marianne Ryan, Innkjøpsdirektør i Frydenbø Group.Alle avdelinger har nå fått installert nye og moderne betalingsterminaler, klare for fremtidige løsninger som ulike betalingstjenester via mobil og kontaktløs betaling. Betalingsterminalene dekker Frydenbøs ulike behov for stasjonære og mobile terminal mtp. effektivitet og fleksibilitet.

Frydenbø Bilsenter er det komplette bilhus for kjedens ulike bilmerker hvor du får hjelp til ditt bilhold fra kjøp til gjenkjøp. Enten du velger nybil eller bruktbil har Frydenbø Bilsenter kompetansen, viljen og systemene for å følge deg opp gjennom hele bilholdet.
Faktaboks
Om Frydenbø Bilsenter AS
Frydenbø Bilsenter er en del av Frydenbø Group – et familieeid konsern, grunnlagt i 1916. Frydenbø Group
består av fire divisjoner; Bil, Marine, Industri og Eiendom. Gruppen sysselsetter ca. 550 ansatte med
avdelinger fra Øksfjord i nord til Mandal i sør, og Hanøytangen i Vest til Sætre i Øst. Hovedkontoret ligger
på Damsgård i Bergen.


Foto: Frydenbø Bilsenter/Volvo Cars


https://www.frydenbo-bil.no/
Frydenb%C3%B8-Bilsenter_Volvo-XC60_Foto-Volvo-Cars
Frydenb%C3%B8-Bilsenter_Personlig-servicetekniker