Allkopi AS har tegnet avtale med Nordia Payment om leveranse av moderne betatalingsterminaler


Publisert: 19.01.2015

Allkopi AS inngikk nylig en avtale med Nordia om leveranse av nye betalingsterminaler. Ut med gamle terminaler - inn med moderne terminaler!

Leveranse vil finne sted innen kort tid hos Allkopis 17 avdelinger rundt om i landet.Vi i Nordia ser frem samarbeidet og takker samtidig for tilliten!


Kort om Allkopi AS
Allkopi etablerte sin første avdeling i Norge i 1957, og i dag har Allkopi 17 avdelinger spredt rundt i hele landet.

Gjennom et halvt århundre i Norge har vi opparbeidet bred fagkunnskap og finslipt arbeidsmetodene våre for alltid å levere høy kvalitet og møte markedets skiftende krav og forventninger.
Allkopi har 17 avdelinger rundt i Norge og vi er tilknyttet IPN – International Printers Network. Allkopi kan derfor levere trykket kommunikasjon raskt og sikkert, lokalt til kunden over hele verden. I dag er Allkopi eid av Paragon, en av Europas ledende leverandører av grafiske og digitale løsninger – fra trykking av dokumenter til RFid-brikker som brukes i betalingskort, sporing av varer, osv. Paragon tilbyr blant Europas mest avanserte løsninger for datahåndtering, sporingsteknologi, smart-billetter og online bestillingsløsninger.

www.allkopi.no

Allkopi_tonsberg
Allkopi_foto-1