Gol Auto AS med reduserte kostnader etter leveranse fra Nordia


Publisert: 17.11.2015

I dagens marked er det viktig å være kostnadsbevisst. Ofte er terminaler og avtaler rundt noe man tar for gitt - 'ting fungerer jo'. Gol Auto AS har redusert sine kostnader betraktelig med løsningen levert av Nordia.

Gol Auto AS gikk over til Nordia Payment Service AS i mars 2015, og har så langt bare gode erfaringer fra løsningen som ble levert av Nordia.
 
«For vår del ligger vi an til å spare ca. kr. 15.000,- pr. år i forhold til våre tidligere avtaler. Men kanskje den største fordelen er at pengene kommer vesentlig kjappere på konto enn tidligere. I tillegg yter både selger og Nordia Payment en kjempeservice, er raske og pålitelige.
Summa samarium så kan vi så absolutt anbefale Nordia Payment», sier Håkon Bøygaard, Ettermarkedssjef/IT ansvarlig hos Gol Auto AS.
 
 
Kort om Gol Auto AS
I en årrekke har Nissan og Suzuki vært av de mest solgte bilmerkene i Hallingdal. I tillegg til Nissan og Suzuki er Gol Auto AS forhandler for Iveco buss, vare- og lastebiler.

Gol Auto AS sitt mål er å være best, og vil være det mål Gol Auto AS jobber med kontinuerlig. I alle avdelinger treffer du fagpersoner du kan stole på og med stor kunnskap innenfor sitt fagområdet.
 

www.golauto.no
GolAutoAS_01
GolAutoAS_02