Nordia

BETALINGSTERMINALER

Nordia Payment tilbyr betalingsterminaler som passer din næringsvirksomhet, enten du er en mindre butikk, mindre eller større kjede. Alle våre møter fremtidige sikkerhetskrav og krav til funksjonalitet (Kontaktløsbetaling: kort og mobilbetaling, etc.)
shopping
iCT250E-new-logo-detail
Stasjonære terminaler
Nordia tilbyr ulike betalingsterminalmodeller og tjenester for virksomheter som ønsker å ta betalt med kort. Våre stasjonære betalingsterminaler er for virksomheter med fast utsalgssted,mao. hvor betalingsterminalen er fastmontert eller er plassert på disk.
Les mer om Stasjonære terminaler
iWL250-new-logo-detail
Mobile terminaler
Nordia tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester for virksomheter som ønsker å ta betalt med kort. Våre mobile betalingsterminaler er for bedrifter som ønsker en fleksibel og mobil løsning. Restauranter, utesteder, torhandel, “isbilen”, bergingsbiler, messer og stands er eksempler som benytter dette i dag.
Les mer om Mobile terminaler
BankAxept_Kontaktlos-betaling
Kontaktlos betaling
Er din bedrift klar for kontaktløs betaling? Betal kontaktløst med kort eller mobil, og kan selvfølgelig brukes over alt der du kan betale kontaktløst.
Les mer om Kontaktlos betaling
iWL250-new-logo-detail
Korttidsutleie
Trenger du å leie betalingsterminal for en kortere eller lengre periode? Skal delta på en messe, event, har ekstra pågang ulike tider på året (påsken, 17. mai, på sommeren eller under julehandelen) eller du er i perioder er uten terminal, kan det være greit å leie en betalingsterminal av oss i Nordia Payment
Les mer om Korttidsutleie
ipp350-new-logo-detail
Tjenester
Nordia tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester for virksomheter som ønsker å ta betalt med kort. Våre stasjonære betalingsterminaler er for virksomheter med fast utsalgssted,mao. hvor betalingsterminalen er fastmontert eller er plassert på disk.
Les mer om Tjenester