Nordia
OLearys_Foto-Jan-Kraft_8163
Pay@Table restaurantløsning
Med Pay@Table integreres betalingsterminalen(e) med kassesystemet via Bluetooth, og gjør det mulig å utføre flere kassefunksjoner på betalingsterminalen. Trygt – Enkelt – Fremtidsrettet!
Les mer om Pay@Table restaurantløsning
Shopping-Woman-2163323_1920_Andreas-Lischka-via-Pixabay%20
Retur av varer på BankAxept
Hvordan løser butikken «retur av varer» når kortbetalingen er gjennomført med vanlig bankkort, og trenden er mindre og mindre kontanter i omløp samt færre og færre kunder betaler kontant? Løsningen er «Retur av varer på BankAxept»!
Les mer om Retur av varer på BankAxept
Kredittkort
Kredittkort - Innløseravtaler
Som kunde av Nordia Payment kan vi både tilby og hjelpe deg med gunstige innløseravtaler på kredittkort hos en eller flere av våre partnere! Dermed går du ikke glipp av salg og omsetning!
Les mer om Kredittkort - Innløseravtaler
BankAxept_Kontaktlos-betaling
Kontaktløs betaling
Nesten hele Norge benytter nå kontaktløs betaling eller Tæpping. Kontaktløse betalinger gjør betalingen enklere og raskere, og sikkerheten er selvfølgelig ivaretatt. Alle våre betalingsterminaler støtter «Kontaktløs betaling/Tæpping»!
Les mer om Kontaktløs betaling
Shopping_Girl-2184000_1920_Pham-Trung-Kien-via-Pixabay
Alipay
AliPay, verdens ledende betalings- og livsstilsapp, er den mest brukte betalingsmetoden i Kina. Nå kan de mange kinesiske turistene som besøker Norge betale via AliPay på våre betalingsløsninger.
Les mer om Alipay
Kontaktlos-betaling_FitbitPay_Foto-%20Landkreditt-Bank
Fitbit Pay & Garmin Pay
Har du Fitbit- eller Garmin-klokke? I så fall kan du nå legge kortene dine inn i klokken og betale kontaktløst/Tæppe der butikkene har klargjort terminalene sine for det.
Les mer om Fitbit Pay & Garmin Pay
GooglePay_Betaling_Foto-Wirecard
Google Pay
Google Pay ble lansert i Norge høsten 2018. Dermed ble enda en betalingstjeneste klar for norske kunder. Google Pay støttes av alle våre betalingsterminaler med tjenesten «Kontaktløs betaling/Tæpping» aktivert.
Les mer om Google Pay
Apple-Pay_Foto-Santander
Apple Pay
Apple Pay støttes av alle våre betalingsterminaler som har «kontaktløs betaling/Tæpping» aktivert - i tillegg må du ha Apple Pay i din iPhone/Watch samt lagt inn et gyldig kort! Betal fort. Uten kort.
Les mer om Apple Pay
GettyImages-640147624
Pre-autorisasjon
Pre-autorisasjon benyttes for å reservere et beløp på kundens betalingskort, for å sikre dekning av benyttede tjenester. Typiske bransjer som bruker dette, er hoteller og bilutleie, men du må søke om denne tjenesten!
Les mer om Pre-autorisasjon
Hano_Fris%C3%B8r-1
Multibruker
Når flere uavhengige bedrifter deler de samme lokalene, som eksempelvis flere frisører, optikere eller terapeuter, kan det være praktisk å dele betalingsterminalen blant bedriftene.
Les mer om Multibruker
Nets-MyPayments
Nets MyPayments
Nets MyPayments-appen gir deg oversikt over din virksomhet og innsikt om dine kunder og deres kjøpsatferd. Skap vekst i din forretning med viten fra app’en Nets MyPayments - den er super lett å bruke. Last ned appen i dag, helt gratis.
Les mer om Nets MyPayments
960x325_0005_Lufthavn_Mann2
Brukerstedsportalen
Vår brukerstedsportal/ merchant portal gjør det mulig å overvåke alle transaksjoner som mottas med våre ulike betalingsløsninger! Full oversikt, gir trygghet!
Les mer om Brukerstedsportalen
Betalingsterminal_iWL250G_2
Andre tjenester
Med Nordia Payment får du en rask, sikker og moderne betalingsterminal som aksepterer de mest populære betalingsmåtene. Videre tilbys også mange andre ulike tjenester og funksjoner til våre betalingsterminaler!
Les mer om Andre tjenester
Billader_iWL2-serien
Tilbehør & Rekvisita
Vi i Nordia Payment tilbyr rekvisita og tilbehør til nettopp din betalingsterminal. Det kan være seg terminalruller eller stativ.
Les mer om Tilbehør & Rekvisita
Kundeservice_Support_3201
Kontakt en av våre selgere!
Ønsker du å bli kontaktet av en våre dyktige selgere? Dersom du ønsker å bli kontaktet av en våre selgere, benytter du skjemaet nedenfor! Du vil innen kort tid bli kontakten av én i vår salgsavdeling. Vi i Nordia Payement ser frem til å høre fra deg!
Les mer om Kontakt en av våre selgere!