Pay@Table restaurantløsning
Med Pay@Table integreres betalingsterminalen med kassen via Bluetooth, og gjør det mulig å utføre flere kassefunksjoner på betalingsterminalen. Trygt – Enkelt – Fremtidsrettet!
Les mer om Pay@Table restaurantløsning
Retur av varer på BankAxept
Hvordan løser butikken 'retur av varer' når kortbetaling er foretrukket betalingsmiddell, trenden er mindre og mindre kontanter i omløp samt færre og færre kunder betaler kontant? Løsningen er «Retur av varer på BankAxept»!
Les mer om Retur av varer på BankAxept
Kredittkort - Innløseravtaler
Som kunde av Nordia kan vi både tilby og hjelpe deg med å få gunstige innløseravtaler på kredittkort hos en eller flere av våre partnere! Dermed går du ikke glipp av salg og omsetning!
Les mer om Kredittkort - Innløseravtaler
Kontaktløs betaling
Er du klar for kontaktløs betaling? Halve Norge er… Kontaktløse kort gjør betalingen enklere og raskere, og sikkerheten er selvfølgelig ivaretatt. Alle våre betalingsterminaler støtter «Kontaktløs betaling»!
Les mer om Kontaktløs betaling
Alipay
AliPay, verdens ledende betalings- og livsstils-app, er den mest brukte betalingsmetoden i Kina. Nå kan de mange kinesiske turistene som besøker Norge betale via AliPay på våre betalingsløsninger.
Les mer om Alipay
Fitbit Pay & Garmin Pay
Har du Fitbit- eller Garmin-klokke? I så fall kan du nå legge bankkortet inn i klokken og betale kontaktløst der butikkene har klargjort terminalene sine for det.
Les mer om Fitbit Pay & Garmin Pay
Google Pay
Google Pay ble lansert i Norge den 30.10.2018. Dermed ble enda en betalingstjeneste klar for norske kunder. Google Pay støttes av alle våre betalingsterminaler med tjenesten «Kontaktløs betaling» aktivert.
Les mer om Google Pay
Apple Pay
Apple Pay støttes av alle våre betalingsterminaler som har «kontaktløs betaling» (NFC) aktivert - i tillegg må du ha Apple Pay i din iPhone/Watch samt lagt inn et gyldig kort! Betal fort. Uten kort.
Les mer om Apple Pay
Pre-autorisasjon
Pre-autorisasjon benyttes for å reservere et beløp på kundens betalingskort, for å sikre dekning av benyttede tjenester. Typiske bransjer som bruker dette, er hoteller og bilutleie.
Les mer om Pre-autorisasjon
Multibruker
Når flere uavhengige bedrifter deler lokaler, som eksempelvis flere frisører, optikere eller terapeuter under samme tak eller klinikker, kan det være praktisk å dele betalingsterminalen blant bedriftene.
Les mer om Multibruker
Nets MyPayments
Nets MyPayments appen gir deg oversikt over din virksomhet og innsikt om dine kunder og deres kjøpsatferd. Skap vekst i din forretning med viten fra app’en Nets MyPayments - den er super lett å bruke. Last ned appen i dag, helt gratis.
Les mer om Nets MyPayments
Brukerstedsportalen
Nets’ brukerstedsportal gjør det mulig å overvåke alle transaksjoner som mottas med Nets’ betalingsløsninger!
Les mer om Brukerstedsportalen
Andre tjenester
Med Nordia Payment får du en rask, sikker og moderne terminal som aksepterer de mest populære betalingsmåtene. Videre tilbys også andre ulike tjenester og funksjoner til våre betalingsterminaler!
Les mer om Andre tjenester
Tilbehør & Rekvisita
Nordia tilbyr rekvisita og tilbehør til de mest brukte betalingsterminal.
Les mer om Tilbehør & Rekvisita
Kontakt en av våre selgere!
Ønsker du å bli kontaktet av en våre selgere? Dersom du ønsker å bli kontaktet av en våre selgere, benytter du skjemaet nedenfor! Du vil innen kort tid bli kontakten av én i vår salgsavdeling. Vi i Nordia Payement ser frem til å høre fra deg!
Les mer om Kontakt en av våre selgere!
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91, 0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: Send e-post

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: Send e-post

 
Avdeling Sarpsborg
Jernbanegata 11,
1706 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: Send e-post

 
Kontaktskjema:
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91,
0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: post@nordiapay.no

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: einar@nordiapay.no

 
Avdeling SARPSBORG
Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: ole@nordiapay.no