Shopping-Woman-2163323_1920_Andreas-Lischka-via-Pixabay%20
Retur av varer på BankAxept
Hvordan løser butikken «retur av varer» når kortbetalingen er gjennomført med vanlig bank-/debetkort, og når trenden er mindre og mindre kontanter i omløp samt færre og færre kunder som betaler kontant? Løsningen er «Retur av varer på BankAxept»!
Les mer om Retur av varer på BankAxept
Kredittkort
Kredittkort - Innløseravtaler
Som kunde av Nordia Payment kan vi både tilby og hjelpe deg med gunstig innløseravtale på kredittkort hos en eller flere av våre partnere! Dermed går du ikke glipp av salg og omsetning!
Les mer om Kredittkort - Innløseravtaler
OLearys_Foto-Jan-Kraft_8163
Pay@Table restaurantløsning
Med Pay@Table integreres betalingsterminalen(e) med kassasystemet via Bluetooth (blåtann), og gjør det mulig å utføre flere kassafunksjoner på betalingsterminalen. Trygt – Enkelt – Fremtidsrettet!
Les mer om Pay@Table restaurantløsning
BankAxept_Kontaktlos-betaling
Kontaktløs betaling
Nesten hele Norge benytter nå "Tæpping" / kontaktløs betaling. Kontaktløse betalinger gjør betalingen enklere og raskere, og sikkerheten er selvfølgelig ivaretatt. Alle våre betalingsterminaler støtter «Kontaktløs betaling/Tæpping»!
Les mer om Kontaktløs betaling
Neos_Cocoon_
Smarttilbehør/Wearables
Du kan betale med smarttilbehør (også kalt wearables, som ringer, klokker og nøkkelringer) i de fleste butikker. Glemt kort eller mobil hjemme eller ønsker du å legge det igjen når du for eksempel skal på løpetur, i skibakken eller på stranden? Ikke noe problem – nå kan du betale med smarttilbehør i alle betalingsterminaler over hele verden.
Les mer om Smarttilbehør/Wearables
Kontaktlos-betaling_FitbitPay_Foto-%20Landkreditt-Bank
Garmin Pay og Fitbit Pay
Har du Fitbit- eller Garmin-klokke? I så fall kan du nå legge kortene dine inn i klokken og Tæppe (betale kontaktløst) der butikkene har klargjort terminalene sine for det.
Les mer om Garmin Pay og Fitbit Pay
Shopping_Girl-2184000_1920_Pham-Trung-Kien-via-Pixabay
Alipay
AliPay, verdens ledende betalings- og livsstilsapp, er den mest brukte betalingsmetoden i Kina. Nå kan de mange kinesiske turistene som besøker Norge betale via AliPay på våre betalingsløsninger!
Les mer om Alipay
GooglePay_Betaling_Foto-Wirecard
Google Pay
Google Pay ble lansert i Norge høsten 2018. Dermed ble enda en betalingstjeneste klar for norske kunder. Google Pay støttes av alle våre betalingsterminaler med tjenesten «Kontaktløs betaling/Tæpping» aktivert!
Les mer om Google Pay
Apple-Pay_Foto-Santander
Apple Pay
Apple Pay støttes av alle våre betalingsterminaler som har «kontaktløs betaling/Tæpping» aktivert - i tillegg må du ha Apple Pay i din iPhone/iPhone Watch samt lagt inn et gyldig kort! Betal fort - Uten kort.
Les mer om Apple Pay
GettyImages-640147624
Pre-autorisasjon
Pre-autorisasjon benyttes for å reservere et gitt beløp på kundens betalingskort, for å sikre dekning av benyttede tjenester. Typiske bransjer som bruker dette, er hoteller og bilutleie, men du må søke om denne tjenesten!
Les mer om Pre-autorisasjon
Hano_Fris%C3%B8r-1
Multibruker
Når flere uavhengige bedrifter deler de samme lokalene, som eksempelvis flere frisører eller terapeuter, kan det være praktisk å dele betalingsterminalen blant bedriftene.
Les mer om Multibruker
Nets-MyPayments
Nets MyPayments
Nets MyPayments-appen gir deg oversikt over din virksomhet og innsikt om dine kunder og deres kjøpsatferd. Skap vekst i din forretning med viten fra app’en Nets MyPayments - den er super lett å bruke. Last ned appen i dag, helt gratis!
Les mer om Nets MyPayments
960x325_0005_Lufthavn_Mann2
Brukerstedsportalen
Vår 'Brukerstedsportal' gjør det mulig å overvåke alle transaksjoner som mottas med Nets’ betalingsterminaler eller via Netaxept-betalingsløsning for din nettbutikk, uavhengig av valgt kortinnløser.
Les mer om Brukerstedsportalen
Betalingsterminal_iWL250G_2
Andre tjenester
Med Nordia Payment får du ikke bare en rask, sikker og moderne betalingsterminal som aksepterer de mest populære betalingsmåtene, mens også mange andre ulike tjenester og funksjoner til våre betalingsterminaler!
Les mer om Andre tjenester
Billader_iWL2-serien
Tilbehør & Rekvisita
Vi i Nordia Payment tilbyr tilbehør og rekvisita til nettopp din betalingsterminal. Det kan være seg kassaruller, terminalruller, stativ og/eller annet utstyr til din betalingsterminal.
Les mer om Tilbehør & Rekvisita
Kundeservice_Support_3201
Kontakt en av våre selgere!
Ønsker du å bli kontaktet av en av våre dyktige selgere? Dersom du ønsker dette, benytter du skjemaet nedenfor! Du vil innen kort tid bli kontakten av én i vår salgsavdeling. Vi i Nordia Payement ser frem til å høre fra deg!
Les mer om Kontakt en av våre selgere!