Norges eldste bakeri, Baker Hansen, har tegnet avtale med Nordia


Publisert: 19.01.2017

Nordia har sikret seg en av sine største kontrakter noen sinne. Avtalen, som er med Baker Hansen AS, innebærer bl.a. å bytte ut kjedens vel 120 betalingsterminaler.
(Foto: BA Fotografene)


Nordia har nå gjennomført installasjonen av nye betalingsterminal hos Baker Hansens nærmere 35 avdelinger i Oslo, Bærum, Hønefoss, Drammen og Romerike.

Baker Hansen og menneskene bak Nordia har tidligere samarbeidet, et samarbeid som startet allerede i 2004. Det er derfor ekstra hyggelig at Baker Hansen igjen valgte Nordia som sin leverandør av terminaler.

 
Om Baker Hansen
Baker Hansen har vært en del av bybildet siden 1861. Vi forandrer oss og utvikler oss hele tiden. Dagens kunder vet mer, kan mer og forventer mer. Vi er en håndverksbedrift og stolte av faget og tradisjonene vi tilhører. I 2011 feiret vi 150 års jubileum. Nye kapitler skrives hele tiden.
 
Hver eneste natt, og hver eneste dag, bakes det ferske bakervarer i vårt bakeri og konditori på Grini Næringspark. Etter 101 år i Bogstadveien 54, flyttet vi sommeren 2014 til nye og flotte lokaler på Grini. Vi er opptatt av at alle våre produkter skal være av høy kvalitet og tilgjengelig for våre kunder hver eneste dag. Alle våre dyktige ansatte er med på å gjøre dette mulig.

 

http://www.bakerhansen.no/
BakerHansen_B%C3%A6rums-Verk
BakerHansen_sjokolade