Lampemagasinet AS tegnet ny terminalavtale med Nordia Payment


Publisert: 11.10.2016

Samarbeidet mellom partene begynte for over 10 år siden, et samarbeid som har utviklet seg mye siden den gang. Nå er nye og moderne terminaler igjen installert i alle butikkene, klare for nye transaksjoner og kunder.

For over 10 år siden tegnet Lampemagasinet AS avtale med den gang Adimo Norge AS (med de samme menneskene som står bak Nordia Payment). Ringen er igjen sluttet og kunden er tilbake hos de opprinnelige relasjonene der det hele startet.
Nordia Payment ønsker Lampemagasinet AS hjertelig velkommen som kunde og takker for tilliten nok en gang.


Om Lampemagasinet AS
LampeMagasinet AS ble etablert i 1967 og er i dag markedsleder på belysning med butikker i Oslo, Bærum, Drammen, Lillestrøm, Jessheim, Moss, Fredrikstad, Tønsberg, Arendal, Kristiansand, Haugesund, Skien og Trondheim.
Hovedsortiment er alle typer belysning: interiørlamper, utelamper, skjermer, lyskilder, elektrisk materiell, vifter og varmeovner.
 
Lampemagasinet legger stor vekt på kvalitetsprodukter til faste lave priser, og er alltid tidlig ute med nyheter og trender. Vi har kvalifisert betjening som hjelper deg med lyssetting og rett valg av belysning.
 

http://www.lampemagasinet.no
Fj%C3%A0llbacka_bordlampe