Nordic Toy Team og Nordia i samme ‘lekekasse’


Publisert: 30.10.2018

Nordic Toy Team AS har nå tegnet avtale med Nordia for leketøykjedene Ringo, Kozmos og Lekextra (Sverige), markedsledende leketøyskjeder.Vi er veldig fornøyde med at vi nå har landet en rammeavtale for betalingsterminaler med Nordia Payment og ser frem til samarbeidet, sier Gro Svendsen, daglig leder i Nordic Toy Team AS.Selskapet som i dag heter Nordic Toy Team AS, ble startet av Ringo AS som et katalogsamarbeid med 101 Norske leketøysbutikker. Kjeden har i dag 11 ansatte ved sitt kontor på Gulskogen, Drammen.
 
I de ulike kjedene har man alltid morsomme aktiviteter, kvalitetsvarer og attraktive tilbud. Hos KOZMOS, Ringo og LEKEXTRA skal du finne de beste lekene, spillene og multimediaproduktene og de setter sin ære i å ha produktkunnskap om det de selger, og at du som kunde er alltid velkommen til å spørre om råd og veiledning.


Om Ringo
ringologo
Leketøykjeden Ringo AS er Norges eldste og største frivillige kjede med 134 butikker fra Lista i Sør til Vardø i Nord. Butikkene drives av motiverte og serviceinnstilte kjøpmenn, som er godt over middels interessert i leketøy.
www.ringo.no


Om KOZMOS
kozmos logo-small
KOZMOS har en meget god markedsdekning i Norge med 53 butikker, og har som mål er å være etablert alle steder hvor kundegrunnlaget er stort nok for lønnsom drift av en leketøysbutikk. Alle butikkene drives av kjøpmenn med stor kompetanse om både leketøy og sitt lokale marked. 
I 2015 byttet kjeden navn fra BRIO til KOZMOS.
www.kozmos.no
 
 
Om LEKEXTRA
lekextra logo
Svensk leketøykjede med 36 butikker som har ambisjoner om å være ditt førstevalg når det kommer til leker. De er opptatt av å ha et bredt spekter av merkevarer og skille seg ut fra konkurrenter.
www.lekextra.se


 
Faktaboks
Om Nordic Toy Team AS
Nordic Toy Team AS drifter i dag leketøykjedene Kozmos, Ringo og Lekextra (Sverige), markedsledende leketøyskjeder. Kjedene har i dag 223 butikker i Norge og Sverige - 187 butikker i Norge og 36 butikker i Sverige, og er betydelige aktører i dagens leketøymarked.Foto: Nordic Toy Team AS


http://nordictoyteam.no/
Ringo_food-335-264-LAV