Ski Bygg med nye terminaler levert av Nordia Payment


Publisert: 16.02.2016

Ski Bygg er siste kunde på stammen av kjedeavtaler vi i Nordia Payment inngikk i 2015. Dermed videreføres det gode samarbeidet, som startet allerede i 2007/2008.
 


Rett før jul 2015 inngikk Ski Bygg og Nordia Payment avtale om leveranse av nye betalingsterminaler til kjeden. Ski Bygg teller i dag 5 butikker, lokalisert på Ski, Enebakk, Ås, Fredrikstad og på Grini i Bærum.

__________________________________________________________________________________________

«Vi velger våre leverandører med omhu. Vi kvalitetssikrer dem og velger produkter hvor pris og kvalitet står i forhold til hverandre. Dette gjelder for alle produkter vi tar inn, enten det er varesortiment eller driftkristisk utstyr som betalingssystemer- og betalingsterminaler», sier IT-sjef Jon Trygve Markussen hos Ski Bygg.
__________________________________________________________________________________________

 
Nordia Payment takker for tilliten og ønsker Ski Bygg velkommen som kunde.


Om Ski Bygg
Ski Bygg ble stiftet allerede i 1919. Gjennom snart 100 år har Ski Bygg lært at de valgene vi gjør i forhold til sortiment er med på å sikre et godt sluttresultat for deg som kunde. Hos Ski Bygg møter du fagfolk med høy kompetanse på sine respektive områder.
Du får kvalitet i alle ledd, fra den minste spikeren til den største kjøkken-innredningen. Proffene har visst det lenge.

 

http://www.skibygg.no/
SkiBygg_logo_roed_brun_PMS
SkiBygg_peis_Jotul