Fjordbuda med terminaler fra Nordia Payment


Publisert: 28.08.2019

Enhver turistbutikk med respekt for seg selv må ha et utvalg troll og souvenir å selge til turistene. Så også hos Fjordbuda-kjeden.
 


Troll og sportsklær i skjønn forening hos Fjordbuda, en kjede i sterk vekst. Nå er kjeden representert i byer og tettsteder som Trondheim, Ålesund, Molde, Åndalsnes, Geiranger, Hellesylt, Olden, Stryn, Nordfjordeid, Stavanger, Haugesund og Lom. Kjeden teller i alt 25 butikker.


Det er trafikk her hele tida av både turister, pendlere og lokalbefolkning. Valg av lokaler er ikke tilfeldig, for butikkene ligger strategisk og sentralt til ved ulike knutepunkt som cruisekaier og handelsgater, forteller Anne Stenersen i Fjordbuda.


Hun legger til at det er meget godt besøkte butikker under sommeren da det er høysesong.


Vil dekke et behov
Anne Stenersen er daglig leder i den sunnmørsbaserte Fjordbuda-kjeden, og mener konseptet vil fylle et tomrom i markedet.
 
– På de stedene vi har etablert oss, har det tidligere manglet turistbutikker, og det finnes et marked for vårt konsept. Samtidig er det ikke nok å selge suvenirer, vi må også kombinere med andre varer som sports- og vinterklær, fortsetter Stenersen.
 
På klesfronten markedsfører Fjordbuda kjente norske varemerker, som Norrøna, Bergans og Helly Hansen. Butikkene tilpasser varesortimentet etter sesong og tilpasser utvalget etter interessen i markedet.


Tar imot nesten alle valutaer i butikk
Tjenesten DCC, Dynamic Currency Conversion, gjør det mulig for butikkene å tilby utenlandske kunder/turister å betale i egen valuta, noe som reduserer usikkerheten om den endelige prisen. Ved at kjeden får en del av gevinsten fra valutavekslingen fra utenlandske kunder, skaper løsningen en ny inntektsstrøm for Fjordbuda, en gevinst som ellers tilfaller kundens bank eller kortselskap.


Bruker faste leverandører
– Foruten våre faste leverandører av suvenirer og sportsklær, har vi også Nordia Payment med på laget når det gjelder betalingsløsning som betalingsterminaler. Dette er et samarbeid som begynte allerede for 7-8 år siden. Det er en stor fordel å kun ha ett telefonnummer å forholde seg til og at vi alltid får den support vi trenger – når vi trenger det! Dette er utelukkende positivt for oss, og vi har kun positive ting å si om Nordia Payment som er med oss når vi åpner nye butikker, avslutter Stenersen.
 
 
  Om Fjordbuda
 Fjorbuda-kjeden har i dag over 25 butikker rundt om i landet og er i dag representert i fem fylker. Du finner
 Fjordbuda-butikker på steder som Trondheim, Ålesund, Molde, Åndalsnes, Geiranger, Hellesylt, Olden, Stryn,
 Nordfjordeid, Stavanger, Haugesund og Lom.
 
 Hos Fjordbuda finner du et rikt sortiment og utvalg av souvenirartikler, sko, sports- og vinterklær samt 
 kjente merkevarer.

  Foto: Fjordbuda


Fjordbuda-Trondheim_butikkmedarbeider-Julie-Kongelf_trondheim24_no
Fjordbuda_Scandinavian-Explorer-Raincoat