Nordia

KASSASYSTEMER

Nordia tilbyr bransjetilpassede kassasystemer utviklet for deg som driver næringsvirksomhet innen ulike bransjer, enten du er en mindre butikk, mindre eller større kjede. Alle våre kassasystemer oppfyller den nye Kassasystemloven!
Hano_Handel-Kassasystem-Nettbasert
Kassasystemer
Vi har et stort utvalg av ulike løsninger innen Butikkdata-/PC-kasseløsninger, som alle følger gjeldene lover og forskrifter i den nye kassaloven. Vi tilbyr ulike løsninger for ulike bransjer; Skjønnhet og Velvære, Kafe og Restaurant, Fashion, Helse, Interiør, Blomster, Verksted og Butikk med verksted.
Les mer om Kassasystemer
kassaapparat_02
Kassaapparater
Vi har et stort utvalg av enkle kasseapparater som alle følger gjeldene lover og forskrifter i den nye kassaloven. Vi har ulike kasser, alt fra de enkle modellene (knapper) til de noe mer avanserte (touch) modellene. Her finner du kasser som benyttes alene (stand alone) eller integrert med våre betalingsterminaler.
Les mer om Kassaapprater
Skatteetaten_Liten-Logo
Kassasystemloven
Fra 1. januar 2017 er det bare tillatt å selge kassasystem som tilfredsstiller kravene i kassasystemlova og kassasystemforskrifta. Bokføringspliktige har frist til 1. januar 2019 med å oppgradere sine kassasystem eller anskaffe nytt system. Nordia Payment har kassasystemer som opplyller myndighetenes krav etter ny lov.
Les mer om Kassasystemloven