KASSASYSTEMER


Nordia Payment tilbyr ulike kassasystemer- og løning tilpasset dine behov og ønsker! 
 

 

D-02
Kassasystem
Susoft er en veldig fleksibel løsning som bruker Androide kassasystem. Susoft er en veldig god løsing å vokse sammen med, og kan enkelt bygges på underveis.
Les mer om Kassasystem
Innkjop-Lagerstyring
Innkjøp og lagerstyring
Lagerstyring gir deg god oversikt over antall og verdi på lageret til enhver tid. Lagerstyring er en logistikkmodul som er laget for å organisere og adminstere varelageret til bedriften din.
Les mer om Innkjøp og lagerstyring
Regnskapsoverforing
Regnskapsoverføring
Elektronisk overføring av salgstall til regnskapet. Med Susoft kan du enkelt få satt opp en automatisk rutine som går daglig, ukentlig eller månedlig som overfører salgstall fra kassen til regnskapssystemet.
Les mer om Regnskapsoverføring
Nettbutikk
Nettbutikk
Nå handler "alle" på nett. Bygg din nettbutikk raskt og effektivt uten datakunnskap, med vår geniale løsning som setter alle i stand til å bygge egen nettbutikk.
Les mer om Nettbutikk
SuOrder
SuOrder
Bord-bestilling med QR kode - Legg din meny ut på nettet og la dine gjester bestille mat og drikke fra bordet, ved å skanne en QR kode med mobilen.
Les mer om SuOrder
Take-Away
Take away
La kundene deres bestille take away på nett! La deres kunder bestille Take away mat og drikke på nettet, f.eks. når de sitter på bussen på vei hjem.
Les mer om Take away
Overnatting
h.Susoft overnatting
Vi har løsningen som passer for mindre og mellomstore hoteller og campingplasser. På et overnattingssted kan det være mange forskjellige behov. Noen steder er små og andre store.
Les mer om h.Susoft overnatting
HotSoft-hotell-booking
HotSoft hotell booking
Med Susoft har vi en integrasjon til hotell bookingsystemet HotSoft (HoistGroup).
Les mer om HotSoft hotell booking
Gavekort-Tilgode
Gavekort og tilgodelapp
Skriv ut gavekort og tilgodelapp direkte fra kassen. Med Susoft kan du enkelt lage og skrive ut gavekort fra kassen. Dine kunder kan også enkelt kjøpe gavekort og betale med gavekort i nettbutikken.
Les mer om Gavekort og tilgodelapp
Vipps-i-kassen
Vipps i kassen
Vipps er en utbredt løsning for betaling som vi alle er kjent med. Nå kan også du ta betalt fra deres kunder med Vipps betaling direkte fra kassen.
Les mer om Vipps i kassen
kassaapparat_02
Kassaapprater
Nordia Payment har et utvalg av enkle kasseapparater som alle følger gjeldene lover og forskrifter iht. Kassaloven fra 2019.
Les mer om Kassaapprater
skatteetaten-logo-black-small
Kassasystemloven
Bokføringspliktige virksomheter som driver kontantsalg må ha godkjent kassa-/datakassesystem. Alle våre kasseapparater oppfyller kravene i Kassasystemloven fra 2019.
Les mer om Kassasystemloven