Nordia

Svindelforsøk på betalingsterminaler!

Kasse
Kassesystemer
-Alt fra enkle kassaapparater til mer avansterte kassasystemer, iht. til ny Kassasystemlov.
Terninal
Betalingsterminaler
-Stasjonære terminaler for deg med fast utsalgssted eller mobile terminaler for betaling der kunden er.
Terninal
Korttids-/Sesongutleie
-Når det er ønskelig å leie betalingsterminal for en kortere eller lengre periode, til messe, events, stands, popup-shop, etc.
  Nordia Payment ble valgt på bakgrunn av deres lange bransje-erfaring, serviceinnstilling, endringsbistand og oppfølging i alle ledd 
Marianne Ryan, Innkjøpsdirektør i Frydenbø Group_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Nordia Payment Service AS tilbyr et bredt utvalg av betalingsløsninger for virksomheter som ønsker å ta betalt med kort. Våre betalingsterminaler og kassasystemer passer for alle typer virksomheter; fra små utsalgssteder, lag og foreninger til mindre eller større kjeder. Med Nordia Payment på laget, har du tilgang til markedets beste support og service - hver dag, hele året!
 
Avtale
Be om tilbud
Send oss en uforpliktenede tilbudsforespørsel
SISTE NYTT FRA NORDIA PAYMENT:
Betalingsterminal_03_1
Svindelforsøk på betalingsterminaler!
I kjølevannet av enkelte svindelforsøk på betalingsterminaler, har Nordia Payment i dag valgt å stenge for denne muligheten!
LES MER
Egon-Restaurant_06_Foto-Egon
Egon Restauranter valgte Nordia Payment
Norrein Gruppen som bl.a. eier Egon Restauranter tegnet nylig kontrakt om leveranse av betalingsterminaler med Nordia Payment for sine 43 restauranter i Norge og Sverige.
 
LES MER
Ford-Mustang-Mach-E_04_Foto-Ford
Ford
Ford-Mustang-Mach-E_04_Foto-Ford

Ford

«For våre Ford-forhandlere har det vært betydelige økonomiske- og drifttekniske gevinster å hente gjennom vårt samarbeid med Nordia Payment»!