SAMARBEIDSPARTNERE

Gjennom strategisk og målrettet arbeid tilegner vi oss stadig nye samarbeids- partnere. Vi har i dag et godt nettverk av partnere innen ulike deler av bransjen.
Jobbe i Nordia

Samarbeidspartnere


De mest effektive løsningene begynner og slutter i butikken. Dermed blir effektiv drift av din virkshomhet, også bak disken, viktig for å lykkes. 
Vi i Nordia Payment har derfor knyttet til oss ulike samarbeidspartnere innen bransjen vi driver i. Erfaring viser at dette er noe som våre kunder verdsetter, samtidig som de bruker oss som sin «sparringspartner».
Alle våre samarbeidspartnere har unike fordeler for sine segmenter!
kort_
Kredittkort og innløseravtale
De aller fleste nordmenn har i dag ett eller flere kredittkort og ønsker å betale sine kjøp med ett av disse. Videre har Norge i dag en stadig 'tilstrømning' av turister. Sørg for at din virksomhet ikke mister salg ved at du ikke tar i mot betalinger med kredittkort.

Det finnes ting som ikke kan kjøpes for penger. Til alt annet har kunden et kredittkort! ​99 prosent av alle nordmenn over 18 år disponerer minst ett betalingskort, og tre av fire har dessuten et kredittkort!
Via våre samarbeidspartnere tilbyr Nordia de aller fleste typer kort i markedet, eks.vis MasterCard, Visa, Diners Club og American Express, JCB (japanernes svar på BankAxept-kortet) m.fl.

Et viktig Tips: Innløseravtale
Husk at en kredittkortavtale med innløser om akseptering av ulike kredittkort må signeres og returneres innløser før de kan aktiveres på betalingsterminalen – dette arbeidet kan ta noen dager!


 
Butikkdata
Kassa- og Butikkdatasystemer
Har din virksomhet behov for Kassesystemer eller Butikkdataløsninger, har vi i Nordia Payment kompetanse på dette og har levert til mange ulike bransjer. Dette gjør vi i samarbeid med en rekke leverandører.

Det som er viktig ved valg av Kasse- og Butikkdatasystemer, er å tenke igjennom hvor avansert og hvilke(t) behov din virksomhet har. Her tilbys alt fra de enkleste kassene til mer avanserte løsningene. Mao., hva er ditt behov?
Les mer om våre Kassasystemer her!

Tenk også igjennom om du ønsker at din betalingsterminal bør/skal integreres med kassepunktet eller være frittstående - lag gjerne en smørbrødliste før du evt. kontakter oss!

Alle våre løsninger innen Kassa- og Butikkdatasystemer er iht. Ny lov om krav til kassasystem.
Frist for å bytte ut en eldre kasse, er satt til 31.12.2018.
Les mer om Ny lov om krav til kassasystem her!
 
gavekort
Gavekort & Elektroniske løsninger
Stadig flere virksomheter ser nytten av å kunne tilby sine kunder rene gavekortløsninger eller forhåndsbetalte elektroniske kort, enten som Elektroniske Gavekort, Kampanjekort, Tilgodekort eller Fordelskort.  

'Kundeklubb' blir også stadig viktigere i kampen om kundene, og sammen med vår partnere tilbyr vi verdiøkende tjenester. 

Tenk også igjennom om dette kan være løsninger som er med på å beholde og skape lojalitet til eksisterende kunder, tiltrekke nye kunder, øke salget, før du evt. kontakter oss!

«For kjøpesentre, butikkjeder og enkeltstående butikker er elektroniske gavekort et glimrende virkemiddel for å øke omsetning, mersalg og kundelojalitet».
NORDIAS 3 FOKUSOMRÅDER
1
Kunden i fokus
Alle kunder er viktige for oss i Nordia Payment, derfor settes kunden i fokus. Vi etterstreber å gjøre vårt ytterste for at du som kunde og bruker av våre produkter skal oppleve et trygt kundeforhold og god service.
2
Erfaring og kompetanse
De ansatte i Nordia Payment har nærmere 80 års samlet erfaring og fagkunnskap fra service og salg av betalingsterminaler. Vi besitter den nødvendige kompetansen som skal til for å kunne gi våre potensielle og eksisterende kunder råd og veiledning!
3
Samarbeid på kryss av bransjer
Gjennom strategisk og målrettet arbeid tilegner vi oss stadig nye samarbeids- partnere. Vi har i dag et godt nettverk av partnere innen ulike deler av bransje, som eks.vis Kredittkortinnløsere, Kasse- og Butikkdatasystemer, Gavekortløsninger og andre Verdiøkende tjenester.