Kulturhuset i Oslo med nye og moderne betalingsterminaler


Publisert: 11.02.2016

Nye og moderne betalingsterminaler er nå innstallert og i full drift hos Kulturhuset i Oslo. Kulturhuset valgte mobile/bærbare betalingsterminaler for å få en mest mulig fleksibel og effektiv løsning.

Nordia Payment er stolte over å være leverandør til Kulturhuset - Kulturhuset er på sin side stolte av å bidra til å bringe Youngstorget tilbake til det det en gang var - en møteplass og et arnested for utvekslinger av meninger og uttrykk.

Om Kulturhuset
Grunntanken bak Kulturhuset er å bringe sammen kunstnere, gründere, kulturarbeidere og folk med generell tiltakslyst.

Kulturhuset ønsker å skape en plass hvor inkludering på tvers av scener og kulturelle uttrykk er i hovedfokus; hvor nye uttrykk og spennende samarbeid kan oppstå og tradisjonsrike så vel som eksperimentelle kulturformer kan vise seg frem, møtes og nytes.

Da Posten bestemte seg for at Youngstorget ikke var en plass de lenger ville operere fra, etterlot de seg ganske så romslige lokaler. Det er her Kulturhuset har slått rot. Folk møtes på dagtid eller kveldstid, i forbindelse med konferanser, konserter, foredrag, presentasjoner, dans, utstillinger eller rett og slett bare som venner over en øl eller et vennskapelig spill.

I løpet av Kulturhusets første halvår ble det avholdt over 300 arrangementer. Noe som vel trygt kan sies å være en god start. Vi kommer ikke til å hvile på noen form for laurbær fremover heller.

 

http://www.kulturhusetioslo.no/
kulturhuset-logo-black