Google Pay

Google Pay er nå lansert i Norge. Endelig er ventetiden over for mange Androide-brukere. Nå kan du betale med din Androidetelefon i butikken, til glede for mange.
 
GooglePay_Betaling-mobil_Foto-Google
googlepay
Google Pay ble lansert i Norge den 30. oktober 2018 som det 25. landet i verden. Dermed er enda en betalingstjeneste klar for norske kunder.

Google Pay støttes av alle våre betalingsterminaler med tjenesten «Kontaktløs betaling» aktivert.
Dersom du ikke har aktivert kontaktløs betaling, kan du bestilles dette ved å sende oss en mail: post@nordiapay.no
 

For å benytte løsningen må man registrere et kredittkortet i Google Pay (Android) først, ved å laste ned appen fra Google Play. Sjekk også med banken hvilke kort som aksepteres, Visa og/eller MasterCard.
 
______________________________________________________________________________________

Betaler du med Visa-kortet ditt i Google Pay kan du være trygg på at dine kortdata er sikre, og at betalingene går raskere og enklere, sier Jens Nes, Norges-sjefen i Visa.

______________________________________________________________________________________
 
GooglePay er i første omgang tilgjengelig for kunder med Visa-kort og/eller MasterCard i Nordea, DNB, Sparebanken Sør, Danske Bank, Storebrand, Monobank, Revolut (ren nettbank) og OBOS-banken.

Slik bruker du Google Pay
Last ned Google Pay fra Googles applikasjonsbutikk og legg til kortet ditt i appen. Det er det - enkelt og greit!

Så lenge kortet er levert av en av de støttede bankene skal du være klar for å betale med mobilen på trådløse betalingsterminaler umiddelbart etterpå. 


Betaling med Google Pay i butikk
  • For beløp opptil 400 kroner må skjermen på telefonen være aktiv og du må holde telefonen inntil betalingsterminalen. Du kan bli bedt om å låse opp telefonen
  • For beløp over 400 kroner må du låse opp mobiltelefon og holde den inntil betalingsterminalen
  • Kortummer lagres ikke i telefonen, eller på betalingsterminaler


Google Pay virker overalt der kontaktløse betalinger aksepteres! Nå har det blitt enda mer fleksibel med kontaktløs betaling. Fram til nå har grensen for Tæpping (kontaktløs kortbetaling) vært på 200 kroner.
Fra og med 1. april 2019 økte grensen for kontaktløs betaling uten PIN-kode fra 200 kroner til 400 kroner for BankAxept-kort (kundens vanlige bankkort).______________________________________________________________________________________

Google Pay støttes av våre betalingsterminaler som har kontaktløs betaling aktivert
Nordia Payment
______________________________________________________________________________________ 
Fra neste år vil løsningen være tilgjengelig for kunder i Sbanken.
Det er mulig å benytte betalingsløsningen på alle utsalgssteder som aksepterer kontaktløs betaling.


Google Pay er enkelt å sette opp, og deretter kan du bruke mobilen til å betale med alle steder der det er støtte for kontaktløs betaling.

 
Betal i kassen
Nå kan du altså bruke mobilen din i stedet for kortet når du betaler i kassen. Google Pay fungerer ved at man holder mobiltelefonen inntil eller over displayet på betalingsterminalen i ca. 1 sekund. Deretter godkjennes betalingen. Er beløpet over 400 kroner, må man i tillegg taste inn pin-kode – dette for å kunne verifisere brukeren.


Selv sier Google Pay følgende:
Google Pay er den raske, enkle måten å betale på – på nettet, i butikker med mer. Bestill en tur, finn noe å spise, se en forestilling, og opplev noe nytt. Uten å ha med lommeboken. Det er enkelt å komme i gang på nettet eller med appen. Bare legg til et kort, så er du klar.

Handle smartere. Med Google Pay har du alt du trenger for å betale raskt med telefonen. På Startside-fanen finner du all informasjonen du trenger, akkurat når du trenger den. Se de siste transaksjonene dine, finn butikker i nærheten, og få tilgang til belønninger mens du handler.

Kryptert og sikret av Google. Med Google Pay beskyttes betalingsopplysningene dine med flere nivåer av sikkerhet. Dette gjøres med en av verdens mest avanserte sikkerhetsinfrastrukturer, som bidrar til å holde kontoen din trygg. Og når du betaler i butikker, bruker Google Pay et kryptert nummer i stedet for det faktiske kortnummeret ditt – slik at kortinformasjonen din forblir beskyttet.

Du trenger bare telefonen. Fra den daglige pendleruten til flyreiser over hele landet – med Google Pay kommer du frem uansett. Lagre reisekort og billetter, og bruk telefonen ved utgangen. God tur!

Google Pay er tilgjengelig på alle Android-enheter (Lollipop 5.0 og nyere).
(Faksimile: Google Pay)Alle våre betalingsterminaler støtter kontaktløse betalinger - se etter kontaktløs-symbolet:

nfc contactless-logo
Les mer om
GooglePay: Google
Slik bruker du GooglePay i butikken: Tek.no
GooglePay: e24.no
Du kan også lese mer om Kontaktløs mobilbetaling, ved å besøke BankAxept.

 
 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter
nets logo - technology - small 200


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon: 22 62 70 62, benytt vårt kontaktskjema til høyre på siden eller send en e-post til: post@nordiapay.no
GooglePay_Betaling_Foto-Wirecard
GooglePay_Betaling_Foto-Visa
Kontakt oss i dag!
Kommunikasjon
HVORDAN
I stedet for å sette kortet ditt i terminalen, benytter du mobiltelefonen som betalingsmiddel. Dette er en enkel og rask måte å betale på for kunden - du betaler ved å legge telefonen over displayet på terminal, og dermed er transaksjonen gjennomført. Sikkert! Enkelt! Trygt!