NORDIA PAYMENT STØTTER IDRETTEN !

Som stolt sponsor innen idretten forener vi idrettsglede, en hjelpende hånd og inntjening til mange ulike lag. Støttespillere har alltid vært viktig. Nettopp derfor har Nordia Payment valgt å inngå samarbeid med ulike deler av norsk idrett. Sammen skaper vi "winning teams", på ulike nivåer.

pexels-photo 2526878
Vlerenga_logo
Nordia Payment støtter Vålerenga Ishockey
Nordia har gått inn som samarbeidspartner med Vålerenga Ishockey. Samarbeidet bidrar til å gjøre betaling enklere for deg som besøker Jordal Amfi, via de mange betalingsterminalene. Samarbeidet med Vålerenga Ishockey startet i 2014 og er et partnerskap vi er stolte av.

Om Vålerenga Ishockey
Vålerenga har en unik posisjon i norsk ishockey. I over 50 år har klubben dominert fullstendig i kampen om mestertittelen. Det kommer klart frem av historiebøkene.Fra Vålerengas gjennombrudd i 1960 og fram til 2012 har Oslos stolthet på idrettsarenaen sikret seg Norgesmesterskapet 26 ganger.

www.vif-hockey.no
 
VIF-Hockey_NPS2
SIL_logo_org_liten
Nordia Payment støtter Storhamar Hockey
Storhamar Hockey inngikk høsten 2021 samarbeid med Nordia Payment, om både leveranse av betalingsløsninger og som sponsor til klubben.

Om SIL
Ishockeygruppa ble stiftet allerede i 1957. Draktfarger: Gult og blått. Hjemmearenaer: CC Amfi og
Storhamar Ishall.
 
Storhamar Hockey har i dag tatt 7. Norgesmester og er blitt Seriemester 8. ganger. Klubben hadde sin
debut i Champions Hockey League august 2015 med 2-3 hjemme mot Sparta Praha samt etterhvert
avansement til 8-delsfinalen.

www.sil.no
 
2021_10_SIL-Sparta_Foto-SIL
FredrikstadFK-Logo
Nordia Payment støtter FFK
Nordia Payment har gått inn som sponsor og støttespiller med Fredrikstad Fotballklubb (FFK). Sponsoratet med FFK startet i 2016 og bidrar til å gjøre betaling enklere for de mange tilskuerne.
Videre får vi profileringen av selskapet vårt. Vi ser frem til fortsettelsen med FFK.


Om Fredrikstad Fotballklubb
Som en av de mestvinnende klubbene i historien, og en storprodusent av landslagsspillere har FFK virkelig markert seg siden klubben ble stiftet 7.april 1903.
Klubben kan bl.a. vise til:
 • Seriemesterskap: 1938, 1939, 1949, 1951, 1952, 1954, 1957, 1960, 1961
 • Cupmesterskap: 1932, 1935, 1936, 1938, 1940, 1950, 1957, 1961, 1966, 1984, 2006
 • Draktfarge: Hvit trøye og rød bukse
 • Publikumsrekord: 15.534 tilskuere (1956)

www.fredrikstadfk.no


 
FFK_Stadion_Foto-FFK
kongsvinger-il-vector-logo
Nordia Payment støtter KIL
Nordia Payment har gått inn som sponsor og støttespiller med KIL (Kongsvinger IL Toppfotball). Sponsoratet med KIL startet i 2019 og bidrar til å gjøre betaling enklere for de mange tilskuerne samt profileringen av Nordia Payment som selskap. Vi ser frem til fortsettelsen med KIL.


Om Kongsvinger IL Toppfotball
Kongsvinger IL Toppfotball er Kongsvinger ILs profesjonelle fotballag for menn. Klubben ble stiftet allerede 31. januar 1892 og klubbens hjemmebane er Gjemselund Stadion. KIL er en tradisjonsrik klubb med flere år bak seg i toppen av norsk fotball.
Klubben kan bl.a. vise til:
 • Tippeligaen: Sølv i 1992
 • Eliteserien: Bronse i 1986 og 1987
 • Norgesmesterskap/Cup: Sølv Cupfinale 2016 - Semifinale i 1983, 1990, 1992 og 1996.
 • Draktfarge: Rød trøye, hvit bukse, hvite strømper
 • Publikumsrekord: 6.794 tilskuere (1983) 

www.kil.no
 
KIL_Gjemselund_Foto-KIL
EmblemIL
Nordia Payment støtter Emblem Idrettslag
Nordia har gått inn som sponsor og støttespiller med Emblem IL. Samarbeidet med Emblem IL er tosidig: På den ene siden er vi med og støtter med betalingsløsning - på den andre siden er vi med som sponsor, med skiltreklame.

Om Emblem IL
Emblem IL ble stiftet i 1932 og består i dag av flere grener: Fotball, Idrettsskole, Langrenn, Orientering, Volleyball og Trimgruppe. Idrettslaget har lang tradisjon fylt med idrettsglede, entusiasme og engasjement.
Emblem IL kan bl.a. skilte: 
 • Orentering: EM-bronse i orentering fra ungdoms-EM i Makedonia 2014.
 • Årets Breddeklubb: Tildelt i 2014.
 • NFF Kvalitetsklubb: Godkjent nivå 1 av Sunnmøre Fotballkrets i 2014.
 • Fair Play: Tildelt Fair Play-prisen i 2012.

www.emblem-il.no

 
Emblem-IL_Cup_Foto-Emblem-IL
Lif_logo_250
Nordia Payment støtter Lørenskog fotball
Nordia har gått inn som sponsor og støttespiller med Lørenskog fotball.

Om Lørenskog fotball
Klubben vår fikk navnet Lørenskog Idrettsforening da de to klubbene Ski & Ballklubben Lørenskogkameratene og Solheim Idrettsforening fusjonerte 10. desember 1948. Solheim IF var den eldste av de to klubbene og ble stiftet 17. april 1929. Denne datoen er dermed LIFs offisielle stiftelsesdato. LIF har i mange år vært en ren fotballklubb og er idag en av Norges største klubber med om lag 850 aktive spillere.

www.lorenskog-if.no


 
LIF_Match_Foto-Lorenskog-IF
Sarpsborg08
Nordia Payment støtter Stjernen Hockey
Nordia Payment har gått inn som sponsor og støttespiller i samarbeid med Stjernen Hockey.

Samarbeidet bidrar også til å gjøre betaling enklere for de mange fremøtte i Stjernehallen, via de mange betalingsterminalene. Samarbeidet med Stjernen Hockey startet i 2019 og er et samarbeid vi er stolte av.


Om Stjernen Hockey
Stjernen ble stiftet i 1960 og har i dag over en over 50 år lang historie å se tilbake på. Stjernen Hockey spiller sine hjemmekamper i Stjernehallen, i Fredrikstad som ofte blir kalt for "Plankebyen". A-laget til Stjernen har spilt i Eliteserien i ishockey for menn siden 1974. Klubbens meritter to Norgesmester i 1981 og 1986 og er blitt seriemestere sesongen i 1986/87.

www.lsk.no
Foto: Kjetil Olsen Vethe
 
Foto: Kjeti Olsen Vethe
Foto: Kjeti Olsen Vethe
Sarpsborg08
Nordia Payment støtter MS Manglerud Star
Nordia Payment har gått inn som sponsor og støttespiller i samarbeid med Manglerud Star Ishockey, ofte bare kalt MS eller MS Manglerud Star.

Sponsoratet med MS Manglerud Star startet 2020/2021 og bidrar til støtte opp under klubben. Vi ser frem til fortsettelsen med MS Manglerud Star.


Om MS Manglerud Star
Manglerud Star Ishockey ofte forkortet «MS» er en norsk ishockeyklubb fra Manglerud i Oslo. Eliteserielaget for herrer blir trent av Mats Trygg og hele klubben spiller i Manglerudhallen, populært kalt «Garasjen».

www.mshockey.no 
MS%20Manglerud%20Star_03
Ull%20Kisa_logo
Nordia Payment støtter Ull/Kisa Idrettslag
Nordia Payment har gått inn som sponsor og støttespiller i samarbeid med Ull/Kisa.

Samarbeidet bidrar også til å gjøre betaling enklere for de mange fremøtte på Jessheim Stadion i Ullensaker, via de mange betalingsterminalene. Samarbeidet med Ull/Kisa startet 2021 og er et samarbeid vi er stolte av.
 

Om Ull/Kisa
Det hele startet som Ullensaker Skiklubb. Klubben heter i dag Ullensaker/Kisa Idrettslag, ofte forkortet Ull/Kisa, og er et idrettslag som driver med fotball, håndball, friidrett og innebandy. Idrettslaget holder til i Jessheim i Ullensaker kommune, og ble grunnlagt 16. desember 1894. 

www.ullkisafotball.no
 
Ull-Kisa_Samling
DSK_logo
Nordia Payment støtter NM Langbane 2019, Drammen Svømmeklubb
Drammen svømmeklubb har rundt 430 aktive medlemmer, inkludert svømmeskolen. Svømming skaper engasjement og sterke følelser, men mest av alt skaper svømmingen verdier. Svømming er en brobygger på tvers av grenser og den skaper relasjoner, spenning og hygge.


Om Drammen Svømmeklubb
Drammen svømmeklubb driver med målrettet arbeid bestående av et kulturfellesskap og felles tilhørighet som er drivkraften og nøkkelen til suksess. Det å fokusere på å få frem det beste i gruppa og en stadig sult etter å strekke grenser og oppnå nye mål er faktorer vi i Drammen svømmeklubb er opptatt av.

www.drammensvommeklubb.no
Annonse_Facebook_NM-1024x536