ARBEIDE I NORDIA PAYMENT

Har du lyst til å bli med oss i Nordia Payment - den raskest voksende leverandøren av betalingsløsniner i bransjen.
Jobbe i Nordia
Har du lyst til å bli med på oppturen?

Nordia er den raskest voksende leverandøren av betalingsterminaler i bransjen!

Nordia består i dag av 18 ansatte med stort engasjement og høy kompetanse - vi har over 80 års samlet erfaring fra salg og service av terminaler. Vi er i sterk vekst og i kontinuerlig utvikling samt er stadig på utkikk etter flere dyktige lagspillere som tenker som oss; "the sky is the limit"!

Hvis vi har ledige stillinger finner du dem her.

Dersom det ikke ligger noen stillingsannonser ute på våre sider, er du hjertelig velkommen til å sende oss din CV - CV sendes til post@nordiapay.no


Følg oss gjerne på Facebook
facebook visit
 
3 FOKUSOMRÅDER
1
Kunden i fokus
Alle kunder er viktige for oss i Nordia Payment, derfor settes kunden i fokus. Vi etterstreber å gjøre vårt ytterste for at du som kunde og bruker av våre produkter skal oppleve et trygt kundeforhold og god service.
2
Erfaring og kompetanse
De ansatte i Nordia Payment har nærmere 80 års samlet erfaring og fagkunnskap fra service og salg av betalingsterminaler. Vi besitter den nødvendige kompetansen som skal til for å kunne gi våre potensielle og eksisterende kunder råd og veiledning!
3
Samarbeid på kryss av bransjer
Gjennom strategisk og målrettet arbeid tilegner vi oss stadig nye samarbeids- partnere. Vi har i dag et godt nettverk av partnere innen ulike deler av bransje, som eks.vis Kredittkortinnløsere, Kasse- og Butikkdatasystemer, Gavekortløsninger og andre Verdiøkende tjenester.