Nye kunder i disse Koronavirus-tider


Publisert: 16.03.2020

I disse Covid-19 tider, er det hyggelig å kunne fortelle at næringslivet og Norge ikke har stoppet helt opp. Flere større og mindre kunder ønsker nå våre tjenester innen betalingsløsninger.

 


I de siste ukene har vi i Nordia Payment fått flere nye kunder, både store og små. Dette forteller oss at mange ser på drift og muligheten for å redusere kostnadene i disse usikre og vanskelige virustider.
Desto hyggeligere er det for oss i Nordia Payment å kunne presentere noe av disse nye kundene;


Fredrik & Louisa
Det første Fredrik & Louisa parfymeriet ble grunnlagt i Oslo i 1984, og har siden den gang vokst til 50 butikker spredt over hele Norge.
Fredrik & Louisa tilbyr kvinner og menn luksusprodukter fra skjønnhetsbransjens ledende merkevarer, og har alltid gode kampanjer og priser på bestselgere. Våre ansatte består av makeupartister, hudpleiere og lidenskapelige personer som brenner for skjønnhet og velvære.
fredrik-louisa-logo
Gå til: https://fredrikoglouisa.no/


Hurtigruta Carglass®
Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.
Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.
hurtigruta-carglass logo
Gå til: https://www.carglass.no/


Spar Kjøp
Spar Kjøp ble etablert i Bergen i 1962, av Helge Eide Knudsen og hans kone Reidun. De begynte å selge strikkegarn fra kjelleren og kjørte selv rundt og leverte varene til kunder i distriktet. Spar kjøp er et familieeid firma. Videre har dette utviklet seg fra å være et postordrefirma til i dag med ca 540 ansatte og 24 store varehus som er spredd fra Kirkens i nord til Kristiansand i sør.
Spar Kjøp har lange tradisjoner på Norske og egne merkevarer og satser stort på netthandel som er en trygg og sikker nettbutikk. Vi jobber kontinuerlig med å tilby et bredt sortiment til konkurransedyktige priser.
sparkjopredlogo
Gå til: https://www.sparkjop.no/


Skin Tonic
Skin Tonic er en parfymerikjede bestående av 68 uavhengige butikker. I butikkene jobber det dyktige ansatte med bred kunnskap om de ulike merkene. Våre butikkansatte kurses innenfor de viktigste fagområdene og merkene i bransjen, og er godt rustet til å svare på de spørsmålene du eventuelt måtte ha. Vi utfører makeup i butikk og hjelper deg med å finne det du måtte trenge av hudpleie, kosmetikk og dufter.
skin-tonic logo

Gå til: https://www.skintonic.no/


Toyota Nordfjord og Førde AS
Allbil Måløy AS ble startet i 1989 av Bjarne Solvang og Arvid Karstad. Firmaet solgte Mazda frem til 1993. Fra 1993 og frem til i dag har firmaet vært Toyota forhandler.
I 1999 overtok Bjarne Solvang og sønner alle aksjer i selskapet, og kjøpte samtidig Toyota agenturet for Stryn. I 2009 kjøpte selskapet Toyota Førde AS.
Toyota Nordfjord AS og Toyota Førde AS ble fusjonert ved årsskiftet 2014 og heter fra 01.01.15 Toyota Nordfjord og Førde AS. Selskapet har pr i dag ca. 50 ansatte og en årlig omsetning på nær 255 mill. Salgsdistriktet omfatter Nordfjord, Vanylven, Sunnfjord og ytre Sogn og har avdelinger i Førde, Måløy (Deknepollen) og Stryn.
toyota-logo-1024x895

Gå til: http://toyota-nf.no/


Vi i Nordia Payment takker for tilliten og ønsker Fredrik & Louisa, Hurtigruta Carglass, Spar Kjøp, Skin Tonic og Toyota Nordfjord og Førde velkommen til oss som kunde!