Reforhandlet kjedeavtale med Lampehuset-kjeden


Publisert: 14.09.2023

Lampehuset-kjeden har reforhandlet avtalen vedr. betalingsterminaler for en ny periode. Dermed er nye moderne betalingsterminaler på plass i butikkene.
 


Nordia Payment har for kort tid siden refohandlet avtalen vedr. betalingsterminalene til Lampehuset-kjeden, og kjende går derfor for en ny periode.


Da Nordiapay installerte nye betalingsterminaler for et par år side, i alle Lampehuset sine butikker, gjorde de det på 14 dager i desember-måned uten ulemper for våre kunder. Smidig og imponerende!, sier Hans Eng, daglig leder i Lampehuset.


Lampehuset-kjede består i dag av nærmere 40 butikker rundt om i hele Norge. Kjeden er i dag den ledende faghandel-kjeden innen belysning og har over 50 års erfaring i bransjen.
For en tid tilbake ble installasjonen av nye betalingsterminaler i alle butikkene utført av Nordia Payment - det i desember-måned, helt smertefritt.
 
Som navnet Lampehuset tilsier, finner du et rikholdig utvalg av belysning, elektrisk materiell og lyskilder når du besøker butikkene. Med kjedens fagkunnskap og teknisk kompetanse legges det stor vekt på å hjelpe deg som kunde med å finne nettopp din lampe.


Vi i Nordia Payment er stolte over nå å ha fått Lampehuset AS i vår kundeportefølje og takker igjen for tilliten! 
 
 
  Om Lampehuset AS
  K. Eng & Co ble etablert i 1959. Den gang var virksomheten basert på import og fabrikasjon av lamper og
  skjermer. Første butikk ble åpnet i 1976 under navnet Norske Lysprodukter med filialer i Oslo, Gjøvik, 
  Hunndalen, Bergen og Notodden. Den første Lampehuset-forretningen ble åpnet på Strømmen i 1983.
  Lampehuset ble formelt kjedekonsept våren 1994. Lampehuset eies i dag av selskapet K. Eng & Co AS.


  Foto: Lampehuset
 


https://www.lampehuset.no
Lampehuset_Kling-pendel_messing
Lampehuset_LH-butikk_02