Aktiv Trening med ny terminal-park fra Nordia Payment


Publisert: 14.12.2019

Aktiv Trening er en av Ålesund og omegns ledende aktører innen treningssentre, og valgte Nordia Payment som leverandør da de skulle ha nye betalingsterminaler.

Nordia Payment har for kort tid siden installert alle nye betalingsterminaler til Aktiv Trening-kjeden.


Vi er meget godt fornøyd med valget av Nordia Payment da de har levert sikre, stabile og effektive betalingsløsninger til våre mange sentre med flott service og god oppfølging, David Andersen, Daglig leder hos Aktiv Trening.


Aktiv Trening består i dag av 14 treningssenter med hovedtyngden lokalisert på Sunnmøre. Siste tilskudd på stammen er Aktiv Trening Moldehallen i Molde. Er du medlem på et av sentrene, kan du selvfølgelig gjestetrene fritt på alle de andre sentrene innenfor gjeldende åpningstider (unntak ‘Aktiv Gym’-medlemskap). 
 
Hvorfor trene?
For de aller fleste er dette åpenbart, nemlig den helsemessige gevinsten! Fysisk aktivitet er en kilde til bedre helse og trivsel. Fysisk aktivitet bedrer den fysiske formen, gir økt overskudd, virker positivt på humøret, og er en kilde til sosialt samvær. Samlet sett gjør fysisk aktivitet oss mer rustet til å mestre hverdagens utfordringer.
 
Dersom du er en av de som legger ned tid og penger på trening, så ønsker du nok også å få mest mulig utbytte av den innsatsen du gjør. Som ellers i hverdagen får man også her betalt etter antall ‘arbeidstimer og kvalitet’.


Vi i Nordia Payment er stolte over nå å ha fått Aktiv Trening AS i vår kundeportefølje og takker for tilliten! Vi ønsker Aktiv Trening AS hjertelig velkommen som en del av «Team Nordia».
 
 
 Om Aktiv Trening AS
 Aktiv trening består i dag av 14 treningssenter som du finner i Ålesund (Emblem, Blindheim, Breivika), Sula 
 (Langevåg), Ørsta, Hareid, Ulsteinvik (Sentrum, Varleite), Sande (Larsnes), Herøy, Molde (Molde Sentrum og
 Moldehallen), Eid og Arendal.
 
 Foto: Aktiv Trening
 


https://www.aktivtrening.no
Aktiv-Trening_03_Gruppe
Aktiv-Trening_03_Bedrift