Garmin Pay og Fitbit Pay

Garmin Pay og Fitbit Pay er nå lansert i Norge. Endelig er ventetiden over for mange "wearables-brukere" som klokker, armbånd, etc. Nå kan du betale med bl.a. klokke i butikken, til glede for mange.
Garmin-Pay_Hero_Foto-Garmin
Har du Fitbit- eller Garmin-klokke? I så fall kan du nå legge bankkortet inn i klokken og betale kontaktløst der butikkene har klargjort terminalene sine for det.

 
Den største fordelen med å betale kontaktløst med klokke fremfor kort er at du ikke må taste kode for beløp over 400 kroner. Du får betalt bare ved å trykke på en knapp på klokken og legge den inntil betalingsterminalen. Uansett beløp.

 
Betalingsfunksjonen slår seg av når klokken ikke er i kontakt med pulsen din er det så godt som umulig for andre å betale med den.

______________________________________________________________________________________

Å betale kontaktløst med klokke er praktisk, enkelt og veldig sikkert. Fitbit Pay og Garmin Pay støttes av våre betalingsterminaler som har kontaktløs betaling aktivert
            Nordia Payment
______________________________________________________________________________________garmin-pay purchase foto-garminFoto: Garmin


Fitbit Pay
Da Fitbit Ionic ble lansert tidligere i år, var en av nyhetene Fitbit Pay – muligheten til å betale kontaktløst med klokka i butikker. Løp og kjøp og betal med klokken din!
 
Etter at debet- eller kredittkortet er lagt inn via Fitbit-appen, gjøres betalinger ved å holde inne den venstre knappen på klokka til kortet vises på klokkeskjermen. Deretter holder du klokka mot betalingsterminalen til bekreftelse vises på terminalens skjerm. 
 
Så lenge du har klokka på deg (og den dermed merker puls), trenger du ikke legitimere deg på nytt, men om du tar klokka av, må du oppgi en kode for å kunne bruke Pay på nytt. Det er dermed ikke slik at uvedkommende kan betale med kortet ditt om du skulle miste eller legge fra deg klokka. 
 
Se hvilke banker som støtter Fitbit Pay – klikk her!


______________________________________________________________________________________

Opplevelsen er superdigg! Å betale kontaktløst med klokke er praktisk, enkelt og veldig sikkert. Siden funksjonen slår seg av når klokken ikke er i kontakt med pulsen din er det så godt som umulig for andre å betale med den
              Ingjerd Blekeli Spiten, Personmarkedssjef i DNB
______________________________________________________________________________________
 

Garmin Pay
Garmin-enheten din er allerede en viktig del av hverdagen, men med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay får enheten enda flere bruksområder. En raskere, sikrere og praktisk måte å betale på.
 
Betal for kjøpene dine
Garmin Pay er en kontaktløs betalingsløsning som er utviklet for de som alltid er på farten. Enten du skal kjøpe en kopp kaffe etter joggeturen din eller ta deg en matbit mens du er på tur, kan du betale raskt og effektivt med Garmin Pay kun ved hjelp av klokken din. Har du ikke lommeboken tilgjengelig? Har du ikke telefonen tilgjengelig? Ikke noe problem.
 
Rask og brukervennlig
Garmin Pay er lett tilgjengelig fra din kompatible Garmin-klokke med bare et par trykk. Skriv inn passordet, velg riktig kredittkort fra din virtuelle lommebok, og hold deretter håndleddet nær kortleseren – så enkelt er det. Du trenger ikke lenger dra frem telefonen, bankkort eller kontanter.
 
Se hvilke banker som støtter Garmin Pay – klikk her!
Alle våre betalingsterminaler støtter kontaktløse betalinger - se etter kontaktløs-symbolet:

nfc contactless-logo
 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter
nets logo - technology - small 200


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon: 22 62 70 62, benytt vårt kontaktskjema til høyre på siden eller send en e-post til: post@nordiapay.no
Kontaktlos-betaling_FitbitPay_Foto-SEB-Eurocard
Fitbit Pay - Foto: SEB/Eurocard
Kontaktlos-betaling_Garmin-Pay-Discover_Foto-Discover
Garmin Pay - Foto: Discover
Kontakt oss i dag!
Kommunikasjon
HVORDAN
I stedet for å sette kortet ditt i terminalen, benytter du mobiltelefonen som betalingsmiddel. Dette er en enkel og rask måte å betale på for kunden - du betaler ved å legge telefonen over displayet på terminal, og dermed er transaksjonen gjennomført. Sikkert! Enkelt! Trygt!