MOBILE TERMINALER

Våre mobile betalingsterminaler er for bedrifter som ønsker en fleksibel og mobil løsning. Restauranter, utesteder, torghandel, “isbilen”, bergingsbiler, messer og stands er eksempler som benytter dette i dag. Du kan velge mellom betalingsterminaler som er frittstående GPRS-terminaler eller Bluetooth (frittstående eller intgrert med restaurantsystemet) - begge er fleksible løsninger.
Move3500_01-1_New-logo
Move/3500
Nyhet! Move/3500 er vår nyeste mobile/portable betalingsterminal. Kan også integreres mot kassesystem og er klar for kontaktløse betalinger/ Tæpping.
Les mer om Move/3500
iWL250-new-logo-detail
iWL250 GPRS
iWL250 passer for alle som har behov for å ta med betalingsterminalen med til kunden/der kunden er. Liten, svært rask, og har stor fargeskjerm - Aksepterer kontaktløse betalinger (NFC) - GPRS-kommunikasjon - Er en av de minste og letteste mobile terminalene i markedet og er klar for kontaktløse betalinger, enten med kort eller mobil (
Les mer om iWL250 GPRS
iWL250-new-logo-detail
iWL250 Bluetooth
Terminalen er lik vår modell iWL250 men benytter Bluetooth mot basestasjon, (tilknyttet ditt bredbånd). Kan også integreres mot kassesystem og er klar for kontaktløse betalinger/ Tæpping.
Les mer om iWL250 Bluetooth
iSMP4_03-04
iSMP4
iSMP4 er særlig egnet til steder med middels til høyt transaksjonsvolum, hvor mobilitet i kombinasjon med kasseintegrasjon er nødvendig. Terminalen kan enkelt tilkobles nesten hvilken som helst iOS-, Android- eller Windowsbasert enhet, og de gode gripepunktene gir mulighet for enhåndsbruk. Klar for kontaktløs betaling/Tæpping.
Les mer om iSMP4