Nordia
paying-with-credit-card-picjumbo-com

«Tæpping»/Kontaktløse betalinger


Publisert: 01.04.2019

Grensen for kontaktløs betaling eller «Tæpping» uten PIN-kode økes til intill 400,- kroner.

Alle våre betalingsterminaler kan motta kontaktløs betaling med betalingskort, telefoner og klokker som benytter NFC.


Nå har det blitt enda mer fleksibel med kontaktløs betaling. Fram til nå har grensen for Tæpping (kontaktløs kortbetaling) vært på 200 kroner.
Fra og med 1. april 2019 økte grensen for kontaktløs betaling uten PIN-kode fra 200 kroner til 400 kroner for BankAxept-kort (kundens vanlige bankkort).


___________________________________________________________________________________________ 
Over 85% av alle betalinger med kort er under 400 kroner. Det betyr at de fleste betalinger nå enkelt kan gjøres med Tæpping, forteller BankAxept.
___________________________________________________________________________________________
 
Man kan selvsagt også Tæppe beløp over 400 kroner, men da må kunden taste PIN-koden din! Videre, som en ekstra sikkerhet, blir du også bedt om å taste kode på beløp under 400 kroner med jevne mellomrom. 
 
Alle våre betalingsterminaler kan motta kontaktløs betaling: BankAxept, andre korttyper, smarttelefoner og ulike klokker som benytter seg av NFC-teknologi. Eksempler på dette er Apple Pay, Google Pay, m.fl.
 
Er din bedrift en av de mang som fremdeles ikke har aktivert Kontaktløs betaling på din betalingsterminal, er det bare å ta kontakt med oss i Nordia Payment – vi bistår deg selvfølgelig!