thule lifestyle cargo 13043 0
Torshov Bilrekvisita AS

Et robust og godt samarbeid over mange år bidro til gjøre valget enkelt da Torshov Bilrekvisita AS hadde behov for å oppgradere sine betalingsterminaler til mer moderne og fremtidsrettede.
 


__________________________________________________________________

Historie, service, oppfølging og kvalitet var stikkord som gjorde at Nordia ble valgt som leverandør,
forteller Eirik Lunner, IKT/Logistikkansvarlig i Torshov Bilrekvisita AS

__________________________________________________________________

«Vårt mål er å levere merkevarer og kvalitet til riktig pris. Sammen med prinsippet om kvalitet, legger vi også til grunn erfaring, kompetanse og ikke minst servicenivå når vi velger våre leverandører, enten det er produkter eller driftsrelaterte tjenester. Da vi skulle anskaffe mer moderne fremtidsrettede betalingsterminaler til våre butikker rundt om i landet, ble Nordia valgt på bakgrunn av den historien vi har sammen - en historie som går tilbake til 2004/2005 via Adimo Norge AS og nå via Nordia», sier Eirik Lunner, IKT/Logistikkansvarlig i Torshov Bilrekvisita AS.

Lunner legger også til at gutta bak selskapene Adimo Norge AS og Nordia Payment Service AS var og er kjent for sin gode serviceinnstilling, oppfølgingsevne og det å bistå umiddelbart når det er noe eller behov for det.

Torshov Bilrekvisita AS leverer deler og utstyr til bil som eksempelvis barnestoler, lastesystemer, bremseskiver eller DAB-radio og har en omsetning på nærmere 170 millioner kroner.

«Vi i Torshov Bilrekvisita AS er helt avhengige av å ha gode partnere, støttespillere og leverandører når det gjelder driftskritiske tjenester og løsninger. Gutta bak Nordia har vist gjennom nærmere 10 år at de besitter den kompetanse og serviceinstilling vi er så avhengige av. Mao. vi får den hjelp vi trenger når vi trenger det», forsetter Lunner.

Til slutt meddeler Lunner oss at Torshov Bilrekvisita AS etterstreber at kunden skal få den beste opplevelsen når de handler. Da er det meget viktig at alle ledd internt og eksternt er kvalitetsbevisste og alt vi gjør er tuftet på kvalitet.


Kort om Torshov Bilrekvisita AS
Torshov Bilrekvisita AS ble etablert i 1973 på Torshov i Oslo og teller i dag 13 tradisjonsrike butikker og er en av landets ledende kjeder innenfor utstyr og deler til bil.
Med har over 500.000 varenummer i vårt system og skaffes det meste av dette i løpet av 24 timer. Butikkene har til enhver tid mesteparten av vårt sortiment utstilt, og kan tilby solid produktkunnskap og god service til deg som kunde.

 
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91, 0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: Send e-post

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: Send e-post

 
Avdeling Sarpsborg
Ordfører Thorbjørnsens vei 3,
1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: Send e-post

 
Kontaktskjema:
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91,
0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: post@nordiapay.no

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: einar@nordiapay.no

 
Avdeling SARPSBORG
Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: ole@nordiapay.no