SuOrder

Bord-bestilling med QR kode! Reduser overhead og effektiviser drift.
qr-code_Foto-Pixabay_com

Legg din meny ut på nettet og la dine gjester bestille mat og drikke fra bordet, ved å skanne en QR kode med mobilen. Gjesten vil da få opp menyen, og kan enkelt bestiller ønsket mat og drikke. Du kan i systemet velge hvor bestillingene skal komme frem, på en kjøkkenskjerm, en kjøkkenskriver eller på en mobil/nettbrett som dere har tilgjengelig.
 
______________________________________________________________________________________

Kjøp med QR kode ved bordet - enklere blir det (kanskje ikke) !

Nordia Payment
 ______________________________________________________________________________________


Kjøp med QR-Kode på bordet - SuOrder
Kunden skanner QR-koden på bordkortet med mobiltelefonen sin, og får umiddelbart opp menyen i mobilen. I løpet av noen raske tastetrykk har kunden valgt og betalt for mat og drikke. Kjøkkenet får umiddelbart ordren opp på kjøkkenskjermen, eller som utskrift på papir, og kan begynne å produsere maten. 

Når maten er klar tikker en SMS inn på kundens telefon, der han får beskjed om å hente den ferdige maten. 

Fordelen med QR-kjøp via mobiltelefonen er at det hele skjer uten at noen behøver å stå i kø for å bestille og betale. 


Høyere servicegrad med QR-koder
De færreste restauranter melder tilbake at kundene deres ikke klarer å finne ut av å bruke QR-koder. Selv eldre personer opplever at det er morsomt og lett å bruke QR-kode-meny.

Du kan fortsatt betjene eldre personer og andre som ikke ønsker å bruke QR-koder på samme måte som før. Den kundegruppen vil i tillegg oppleve at køen blir kortere og at du klarer å yte større grad av service, fordi en stor andel av kundene dine kommer til å foretrekke å handle via QR-koden på bordet. 

Vi ser også at kunder handler for høyere gjennomsnittlig sum når de får sitte ved bordet og bestille via QR-menyen. I tillegg er det lettere for deg å styre kunden til å handle mer, og du kan lettere styre kunden til å velge produkter du har høyere fortjeneste på.


 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter
nets logo - technology - small 200


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon: 22 62 70 62, benytt vårt kontaktskjema til høyre på siden eller send en e-post til: post@nordiapay.no
SuOrder_02
SuOrder_03
Kontakt oss i dag!
Kommunikasjon
HVORDAN
I stedet for å sette kortet ditt i terminalen, benytter du mobiltelefonen som betalingsmiddel. Dette er en enkel og rask måte å betale på for kunden - du betaler ved å legge telefonen over displayet på terminal, og dermed er transaksjonen gjennomført. Sikkert! Enkelt! Trygt!