Take away

eSusoft - take away bestilling på nett
Kredittkort
La deres kunder bestille takeaway mat og drikke på nettet, f.eks når de sitter på bussen på vei hjem. Slik at maten er klar når kunden kommer å henter og betaler. Du kan i systemet velge hvor bestillingene skal komme frem, en kjøkkenskriver eller på en mobil som dere har tilgjengelig. Det kan gis tilbakemelding til kunden på hvor lang tid det er til bestillingen er klar og kan hentes.


Takeaway er en egen verden 

Takeaway er enkelt, sier du. Ja, sier vi, om du gjør alt manuelt, men da er det mye vanskligere å tjener  penger.  

En online takeaway butikk må fortelle kundene når den er åpen, gi beskjed dersom kunden prøver å oppgi hentetidspunkt utenfor åpningstid, si ifra når det er stort trykk og litt forsinkelse, gi kunden all informasjon med alle tilvalg og korrekt pris. 

Dette er bare litt av det en god Takeaway online butikk må håndtere. Dette er IKKE en selvfølge i mange 'enkle' løsninger på markedet i dag. 

Velg en løsning fra en leverandør med mer en 30 års erfaring i bransjen. En leverandør som kan tilby deg, ikke bare Takeaway, men alt du trenger som bestilling ved bord via mobil, smitteapp, eller full kasseløsning.  

Alt kan integreres sømløst i en effektiv pakke som gir deg muligheter for å navigere trygt i en vanskelig tid.   

Velg det trygge alternativet. Velg Susoft. 

 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytterEr det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til: post@nordiapay.no
Take-away-Restaurant
Susoft%20Bilde4
Kontakt oss i dag!
Kommunikasjon
INNLØSERE
Ønsker du å kunne ta i mot kort som MasterCard, Visa, Diners Club, American Express, JCB (japanernes svar på BankAxept-kortet), UnionPay (kinesisk kort) m.fl., ta kontakt med oss.

Vi samarbeider med Nets (tidligere Teller), Elavon, Swedbank, Bambora og Handelsbanken.