NETTBUTIKK

Vis varene på nett, enten det er take-away for mat, bordbestilling eller klær
Retur av varer på BankAxept
Vis varene på nett, enten det er take-away for mat, bordbestilling eller klær
 
eSusoft nettbutikk
Nå handler "alle" på nett. Vil du også være på nett med din egen nettbutikk ?

Bygg din nettbutikk raskt og effektivt uten datakunnskap. eSusoft er en genial løsning som setter alle i stand til å bygge egen nettbutikk.

eSusoft kan benyttes til alle bransjer, enten om du driver en faghandel butikk, driver en kafe eller restaurant, så har eSusoft de funksjonene som brukes i din bransje.
I en restaurant er det også mulig for gjestene å skanne en QR kode på bordet, og deretter bestille mat og drikke som ønskes. Bestillingen kommer da umiddelbart ut på kjøkkenet, slik at gjesten får sin mat og drikke raskt.


Verden er i forandring, og forandringen går fortere en du aner
Den digitale revolusjonen er her. Besteforeldre lærer seg 'Teams', 'Hangout' og får det til.  Elever i barnetrinnet følger undervisningen via PC. Vi blir oppfordret til å holde avstand, vi reiser mindre, mange bransjer kjenner forandringen på kroppen. 

Covid19 har forandret alt, på veldig kort tid. Butikker innen alle bransjer må bli mer digital.  Du må kommunisere med dine kunder på en annen måte fremover. Alle bransjer vil møte disse utfordringene, så du må slutte å kaste bort dyrebar tid. 

Lær deg eSusoft i dag, og ta en aktiv rolle i din egen fremtid. 


Susoft er laget for 'dummies' uten noen datakunnskap
Både nettsider og netthandel blir viktigere og viktigere for din 'business'.  eSusoft er laget på en måte som gjør det mulig for personer uten noen datakunnskap å lage flotte nettsider og å selge på nett. 

eSusoft passer som nettside eller nettbutikk for de fleste bransjer. Det passer best for de som ikke vil bruke tusenvis av kroner på konsulenter, men som tror de kan gjøre det meste selv om verktøyet er bra nok. 

I tilfelle er du den perfekte bruker av eSusoft. 


Enkelt å kombinere netthandel med salg i fysisk butikk
Susoft er totalleverandør. Det vil si at vi har fysisk kasse, butikkdata og nettbutikk i en og samme løsning. Når en kunde kjøper i nettbutikken din, så kan du enkelt ekspedere den innkommende ordren mellom kassainnslag du foretar i den fysiske butikken din. Å drive netthandel er egentlig ikke så annerledes enn å drive fysisk butikk. Det lar seg fint kombinere. Ledig tid du av og til har mellom kunder som spaserer inn i butikken din kan du bruke til å ekspedere ordrer som kommer inn via Susoft nettbutikken din. Vår integrerte nettbutikk og kassasystem gjør at alle bestillinger og betalinger havner på rett sted, uten at du må foreta manuelle overføringer av data. Og regnskapet er enkelt når alle data føres automatisk og fortløpende inn i regnskapsprogramvaren.

 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter teknologi fra
nets logo pos rgb


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til: post@nordiapay.no
 
Nettbutikk_02
Nettbutikk_03
Kontakt oss i dag!