Gavekort og tilgodelapp

Skriv ut gavekort og tilgodelapp direkte fra kassen.
Shopping_Woman-3040029_1920_gonghuimin468-via-Pixabay
Med Susoft kan du enkelt lage og skrive ut gavekort fra kassen. Dine kunder kan også enkelt kjøpe gavekort og betale med gavekort i nettbutikken. Gavekortet skrives ut på kvitteringsskrivene med beløp, gavekortnummer og en strekkode. Når gavekortet kommer tilbake i butikken og skal brukes som betaling, skannes gavekortet og beløpet som er tilgjengelig kommer opp.
Det kan da delbetales eller betales full ut med gavekortet. Om gavekortet ikke brukes opp, skrives automatisk ett nytt gavkort med resterende beløp ut til kunden.
 

______________________________________________________________________________________

Lage og skrive ut gavekort fra kassen. Dine kunder kan også enkelt kjøpe gavekort og betale med gavekort i nettbutikken
Nordia Payment
______________________________________________________________________________________Enklere enn dette blir det ikke når det kommer til Gavekort og Tilgodelapp!  
 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter
nets logo - technology - small 200


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon: 22 62 70 62, benytt vårt kontaktskjema til høyre på siden eller send en e-post til: post@nordiapay.no
Gavekort-Tilgode
Shopping_Women-3481970_1920_rawpixel-via-Pixabay
Kontakt oss i dag!
Kommunikasjon
HVORDAN
I stedet for å sette kortet ditt i terminalen, benytter du mobiltelefonen som betalingsmiddel. Dette er en enkel og rask måte å betale på for kunden - du betaler ved å legge telefonen over displayet på terminal, og dermed er transaksjonen gjennomført. Sikkert! Enkelt! Trygt!