Gol-Auto-AS_Nye-biler_Foto-Gol-Auto
Gol Auto

«Både selger og Nordia Payment yter en kjempeservice, de er raske og pålitelige. Summa samarium så kan vi så absolutt anbefale Nordia Payment», sier Håkon Bøygaard, Ettermarkedssjef/IT ansvarlig hos Gol Auto AS.

_____________________________________________________________________

Vi ligger an til å redusere våre kostnader med over 20.000,- kroner årlig pr. år med betalingsløsningen fra Nordia Payment,
sier Helene Rustberggard
, Daglig leder hos Gol Auto AS
_____________________________________________________________________

«Tidligere i år valgte vi å gå over til Nordia Payment. Pakkeløsningen som vi gikk for besto av gunstige vilkår for både betalingsterminal og kredittkort, mao. en fullverdig pakkeløsning for oss. For vår del ligger vi an til å spare ca. 20.000,- kroner årlig i forhold til våre tidligere avtaler samt at pengene kommer raskere inn på konto», fortsetterHåkon Bøygaard, Ettermarkedssjef/IT ansvarlig hos Gol Auto AS.
 
Håkon Bøygaard forteller videre at de er meget godt fornøyd både leveranse og løsningen, og legger til at både selger og Nordia Payment yter en kjempeservice, samt at de er raske og pålitelige. Summa samarium så kan vi så absolutt anbefale Nordia Payment.
 
 
«I en årrekke har Nissan, Suzuki og Isuzu vært av de mest solgte bilmerkene i Hallingdal. Dette er ingen tilfeldighet. Vi tilbyr kvalitet på de produktene vi selger og ikke minst; det arbeidet vi utfører. Kvalitet forventer vi også fra våre leverandører, noe som bl.a. vår betalingsløsning fra Nordia er med på å sikre», sier Arnfinn Rustberggard, Daglig leder hos Gol Auto AS.
 
Bilforhandleren på Gol har lange og stolte tradisjoner for salg og service. Gol Auto AS ble Nordens beste Nissan-forhandler for tredje år på rad i 2010!
De beste Nissan-forhandlerne fra hvert land i Norden og Baltikum ble overlevert sin premie under en stor Nissan Drive-galla i London, og for tredje år på rad ble Gol Auto AS hedret som den beste forhandleren – ikke bare i Norge – men i hele Norden og Baltikum til sammen.
 
Nissan Drive er Nissan Nordic Europe sitt årlige program som anerkjenner og premierer lidenskapen, visjonene og integriteten til de beste forhandlerne og deres ansatte. Programmet premierer forhandlere som har oppnådd betydelig suksess både i salg og på ettermarked og som også har gitt eksepsjonell kundeservice.
 
Avslutningsvis forteller Bøygaard at de sikre på at de også i fremtiden får samme eksepsjonelle kundeservice og profesjonalitet som tidligere fra Nordia Payment.
 
 
Kort om Gol Auto AS
I en årrekke har Nissan, Suzuki og Isuzu vært av de mest solgte bilmerkene i Hallingdal. Dette er ingen tilfeldighet. Vi tilbyr kvalitet på de produktene vi selger og ikke minst; det arbeidet vi utfører.
 
I tillegg er verkstedet tilknyttet Meca Car Service-kjeden. Gjennom denne kjeden vil de kunne tilby sine kunder som ikke kjører deres bilmerker, et fullverdig alternativ til merkeverksted.
Gol Auto AS sitt mål er å være best, og vil være det mål de jobber med og mot kontinuerlig. I alle avdelinger treffer du fagpersoner du kan stole på og med stor kunnskap innenfor sitt fagområdet. Du er alltid velkommen innom for en hyggelig bilprat!

 
S-Cross-SUV-1
GolAutoAS_00