BIT_001
BIT

Da Bit AS skulle velge ny leverandør av betalingsterminaler til sine utsalgssteder, falt valget naturlig på Nordia. Krav til brukervennlighet, kort vei til leverandør og selger samt oppfølging gjennom hele prosessen – også etter at betalingsterminalene er levert, var essensielle kriterier.

___________________________________________________________________

Med Nordia Pay på laget er vi sikre på at vi som kunde får den oppfølging og service vi fortjener,
forteller Ottar Grønvold, Driftssjef i Bit AS

___________________________________________________________________


«Bit-kjedens avdelinger finner du i Oslo, Bærum, Akershus og Bergen, Med totalt 9 avdelinger, men en viss geografisk spredninger, er en av nøkkelfaktorene at ting fungerer. Med Nordia på laget er vi sikre på at vi som kunde får den oppfølging og service vi fortjener», sier Driftssjef hos Bit AS Ottar Grønvold.

Bit AS omsetter for nærmere 65 millioner via sine utsalgssteder. I tillegg til drift av avdelingene har Bit-kjeden også egen produksjon av nærings- og nytelsesmidler, som eksempelvis baguetter, boller, kaker og salater samt kaffe og juice.

«Vi er helt avhengige av at våre driftssystemer er stabile og optimale, også våre betalingsterminaler og at de har minimalt med feil.
Siden 2005 har vi hatt et meget godt og profesjonelt forhold til nåværende selger i Nordia, og det var defor naturlig for oss å fortsette det gode samarbeidet nå når vi skulle skifte leverandør. I tillegg har de en bedre kundeoppfølging- og support og som fungerer bedre enn vår forrige leverandør», fortsetter Grønvold.

Avslutningsvis forteller Grønvold at det aller viktigste er 'selve kundeopplevelsen'. Det at kunden får en god opplevelse av å besøke Bit, gjennom hele kjøpsprosessen og vår verdikjede; fra kvaliteten på varene som selges, servicen fra betjeningen til selve betalingen.


Kort om Bit AS
Bit AS er en mindre familiedrevet kjede som eies og drives av familien Grønvold: faren Trond Grønvold sammen med sønnene Jonas Grønvold (Daglig leder) og Ottar Grønvold (Driftssjef). Bit-kjeden har sitt hovedkontor i Oslo.

Bit AS omfatter i dag avdelingene Bit Union Akersgata, Bit Union OSL, Bit Solli Plass, Bit Storo, Bit Byporten, Bit Oslo City, Bit Sandvika, Bit Strømmen og Bit Bergen.

 
Bit%20AS_4761-a2a64-archive_5-1-1
Bit%20AS_4761-a2a64-archive_5-1-1