Sesongleie

Trenger du å leie betalingsterminal for en kortere eller lengre periode?
Vårt produktsortiment av betalingsterminaler dekker alle behov innen kortbetaling.
Sesongleie av betalingsterminal
iCT-220eg
Sesongleie av betalingsterminal
Nordia Payment kan tilby utleie av betalingsterminal nærmest på dagen, forutsatt at du har et aktivt Baxnummer !!!
- Har du derimot ikke et slikt Baxnummer, må du påberegne leveringstid - men vi bistår deg i alle ledd!

Sesongutleie av betalingsterminaler tilbys kunder med behov for betalingsløsning som kun skal brukes i en periode, som eksempelvis sommersesong.
Ved å tilby betaling med kort går du ikke glipp av viktige inntekter!


Terminalen leveres med:
Strømkabel, innsynsbeskytter, papirrull, kjøpmannskort, brukerveiledning, ladestasjon og Simkort (gjelder mobile terminaler).


For å leie betalingsterminal, kontakt oss på telefon 22 62 70 60 eller på e-post: post@nordiapay.no eller benytt skjemaet på høyre side.


*Utleie på dagen forutsetter at det finnes utleieterminaler tilgjengelig samt at man henter terminalen i Nordias lokaler i kontortiden. Ved utsendelse via posten, må det påberegnes 1-2 dager i postgang.

Grunnet spesifisering fra Finanstilsynet har vi ikke mulighet til å tilby utleieterminal på dagen til kunder som ikke allerede har eget Baxnummer (har oppgjørsavtale med sin bankforbindelse). Dersom Baxnummer må opprettes, må man påregne lengre behandlingstid hos deres bankforbindelse.
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter teknologi fra
nets logo pos rgb

Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til: post@nordiapay.no
iCT220_Magcard
Kontakt oss i dag!
Teknisk
TEKNISK DATA
GPRS-kommunikasjon
• Prosessor: ARM 9 OG ARM 7
• Minne: 32 MB RAM, 128 MB FLASH
• SAM: 2
• Chipkortleser: 1
• Magnetstripeleser: Spor 2 og 3
• Display: TFT Colour QVGA, 320 x 240 piksler
• Dimensjoner: 78 x 165 x 54 mm (BxLxH)
• Miljø: Temperatur fra - 10 til 45 grader C
• Vekt: 300 g
• NFC: JA
 
Kommunikasjon
KOMMUNIKASJON
Kommunikasjon for terminaler med GPRS-muligheter. Med GPRS-abonnement betaler du et fast beløp i måneden som inkluderer et ubegrenset antall transaksjoner. Forutsetter GSM-/GPRS-dekning i området der terminalen skal benyttes. For betalingsterminalene iWL250G og iCT220EG kan GPRS-kommunikasjon benyttes.

Våre mobile betalingsterminaler leveres også med NFC-teknologi - dvs. Kontaktløs betaling. For de av våre kunder som ønsker denne teknologien, er det bare å ta kontakt (tjenesten er lisensbelagt).