BAR og RESTURANT

En skreddersydd løsning for serveringsbransjen som enkelt hjelper deg med å holde styr på planlegging av  bemanning og bordbestillinger. Systemet holder full kontroll på lagerbeholdning på både stykkgods og litervare. I samsvar med den nye kassaloven.
Bar og Resutant
Bar og Resutant
Sharp Hospitality – Bar og Restaurant
Et bransjetilpasset kassasystem for krevende miljøer. Systemet er utviklet for det nordiske markedets behov. All funksjonalitet og utvikling utføres i samråd med kundene våre.

På den måten kan du være trygg på at du alltid får en relevant løsning. Fordi behovet endres i takt med at teknologien går fremover og det oppstår nye muligheter, arbeider vi kontinuerlig med utvikling for å forbedre løsningene for din virksomhet.


Ditt viktigste verktøy
Sharp Hospitality hjelper deg som driver kafé, Bar og restaurant med å få bedre kontroll over virksomheten. Systemet håndterer bordbestillinger og gir deg enkelt overblikk over dine bord, skriver ut bonger på ulike skrivere og håndterer effektivt kvitteringer – slik at du kan gi best mulig service til kundene. For å gjøre planleggingen enklere kan du håndtere timeplan, bemanning og tidsstempling direkte i systemet – helt i tråd med skattemyndighetenes krav. Hver dag sendes bokføringsunderlaget automatisk til regnskapsføreren. Få kontroll på leverandører og lagerstatus direkte i systemet, også på litervare og andre enhetsbaserte artikler. Du får oversikt over virksomheten på en enkel og trygg måte. Dermed kan du fokusere på å være til stede for kundene.

Ta bestillinger ved bordet
Legg til 8, 10 eller 12 tommers nettbrett som gir deg det komplette kassebildet, bærbart. Bestillinger utført ved bordet sender umiddelbart bonger til kjøkken og bar. Raskere service betyr mer fornøyde kunder.

Bedre kontroll med informasjon i sanntid
Hvis du benytter vår skytjeneste Sharp Web Office som tilvalg, kan du følge med på virksomhetens salg i sanntid. Du får tilgang til oppdatert statistikk når som helst, hvor som helst – fra pc, nettbrett eller mobil.

Support 365 dager i året
Vi vet hvor viktig det er at kassasystemet ditt alltid fungerer. Via vår serviceavtale har du service og support 365 dager i året, og du kan alltid føle deg trygg på å få problemet ditt løst raskt og enkelt.

Det er det personlige håndtrykket som skiller Nordia fra mengden – vårt møte med deg som kunde og vårt engasjement. Av den enkle grunn er det enklere å være kunde av oss i Nordia.
Dette gjør vi gjennom vår kunnskap, erfaring, vilje og ønsket om å gjøre det lille ekstra.


Se video: https://www.youtube.com/watch?v=HOqY60WGEGQ

 
bovh-3
bovh-2
Bestill i dag!
pdf
LAST NED PRODUKTARK
pdf
BRUKERVEILEDNING
teknisk
NØKKELFUNKSJONER
GPRS-kommunikasjon
15 eller 10 Tommer Alt-i-Ett Kasse
• Integrert mot de fleste regnskapssystemer
• Lagerstyring, også på litervare
• Opptil 5 bordkart og ubegrenset antall bord
• Bemanningsplanlegging og Stemplingsur – følger krav
• Støtte for servitørterminal – ta bestilling ved bordet
• Ubegrenset antall bongskrivere og konfigurasjoner
• Statistikk og Vedlikehold via Web Office
• Magnetkort for rask pålogging
• Gavekort, fysisk og SMS 
kommunikasjon
SKYTJENESTER
Alltid trygge data
Alt du gjør lagres daglig i Skyen, helt i samråd med EU’s GDPR(General Data Protection Regulation) og den nye Kassaloven (01.01.2019)
Du har muligheten til å se salg, hente ut skreddersydde rapporter, oppdatere priser og reservasjoner, samt vedlikeholde kundeklubben din fra hvor som helst i hele verden. Har du flere filialer, samles disse til én innlogging. Du velger selv hvilke filialer du vil se statistikk fra eller gjøre endringer på.
Kassesystemet fungerer uten internett-tilkobling i perioder, men er avhengig av det for Support og Oppdateringer. 
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91, 0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: Send e-post

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: Send e-post

 
Avdeling Sarpsborg
Jernbanegata 11,
1706 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: Send e-post

 
Kontaktskjema:
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91,
0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: post@nordiapay.no

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: einar@nordiapay.no

 
Avdeling SARPSBORG
Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: ole@nordiapay.no