NORDIA PAYMENT SERVICE AS

 
Nordia Payment Service AS består av en fin sammensatt og dedikert gjeng fordelt på salg, support, administrasjon og regnskap.
Til sammen har vi godt over 100 års fagkunnskap på betalingsløsnigner.
Vi setter service og oppfølging i høysetet, noe våre mange eksisterende kunder er vårt beste bevis på.

 
Om Nordia Pay
Ikke en helt vanlig betalingsterminal-leverandør …


Kåret til Gasellebedrift 2018 - 2019 - 2020!

gas-vignett-j171018     gas-vignett j19     gas-vignett-j20


Nordia Payment Service AS (ofte kalt Nordia Payment, Nordia eller Nordiapay - kjært barn har mange navn) leverer betalingsløsninger som betalingsterminaler og kassasystemer til det norske markedet, fra butikken på hjørnet til de større kjedene. Vi er også representert i Sverige og Danmark.
I tillegg til betalingsterminaler (stasjonære og mobile) og kassesystemer (butikkdata/PC-kasser, nettbrett og kassaapparater), tilbyr vi også Kundeservice, Teknisk support, Serviceavtaler, Rekvisita, utleie av betalingsterminaler (korttids- og sesongleie) samt leverer verdiøkende tjenester som eks.vis Kontaktløs betaling (betalingskort og mobil).Det er det personlige håndtrykket som skiller Nordia Payment fra mengden – vårt møte med deg som kunde og vårt engasjement! Dette gjør vi gjennom vår kunnskap og erfaring, samt vår vilje og vårt ønske om å gjøre det lille ekstra.
Det er rett og slett litt enklere å være kunde hos oss i Nordia Payment.Nordia tilbyr et bredt utvalg av betalingsterminaler, med programvare fra Norges ledende aktør (Nets). Vi har tre fokusområder:
  • Kunden i sentrum
  • Erfaring og kunnskap
  • Partnersamarbeid

Når det gjelder partnersamarbeid samarbeider med dyktige partnere på kryss av bransjer for å kunne tilby deg som kunde de beste løsningene! I tillegg legger vi stor vekt på løsninger og merverdi i våre betalingsløsninger og sammen med kunder og samarbeidspartnere går vi en spennende tid i møte. Selskapet er i sterk vekst og tiltrekker seg stadig nye mindre og mellomstore kunder.

Vi har kontorer i Oslo, Ålesund, Sarpsborg, Beito (i Valdres) og Stavanger.


Litt historie
Nordia Payment er stiftet av flere av de ansatte som i 2003 startet Adimo Norge AS. Adimo Norge AS ble i løpet av 8 år Norges største forhandler av betalingsterminaler, før selskapet ble kjøpt opp av Point Transaction Systems AS i 2011 (nå Verifone Norway AS etter et navneskifte januar 2015, som igjen er en del av Verifone-konsernet som i dag er en av verdens største leverandører av betalingsterminaler).
Adimo Norge AS hadde en meget god salgsorganisasjon og var kjent for god service hos sine nærmere 3.700 kunder, med over 7.500 utplasserte betalingsterminaler.

Vi i Nordia Payment har som målsetning å fortsette suksessen fra tidligere, også inn i Nordia Payment. Vi etterstreber å gjøre din daglige drift enklere samt å gi deg som kunde den service du fortjener!
God service er mye mer enn bare hyggelige ansatte; det er bl.a. levering til riktig tid, support og service når du trenger det, tjenester som gjør løsningene rimeligere og konkurransedyktige priser er bare en liten del av hva vi mener er forutsetningen for å gi og yte god service!

Du finner oss i:

OSLO | ÅLESUND | SAPRSBORG | STAVANGER

Nordia Payment er etablert i:
NORGE | SVERIGE | DANMARK
Følg oss gjerne på Facebook
facebook visit

Velkommen til Nordia Payment og en hyggelig handel!
3 GODE GRUNNER TIL Å VELGE NORDIA PAYMENT
1
Kunden i fokus
Stor eller liten, hos oss er alle er alle like viktige!
Vi gjør vårt ytterste for at alle våre kunder og brukere skal oppleve trygghet og god service.

 
2
Erfaring og kompetanse
Vi har nærmere 100 års samlet erfaring og bransjekunnskap. Dette gjør at vi er i stand til å skreddersy den løsningen som passer deg og dine behov.
 
3
Samarbeid på kryss av bransjer
Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi tjenester som kredittkort-avtaler gjennom Visa og MasterCard med flere, samt kassa- og butikkdatasystemer, gavekortløsninger og andre verdiskapende tjenester.