Nordia

KONTAKTLØS BETALING: MOBIL

3 av 4 nordmenn foretrekker å betale med kort, og tallet øker stadig. Med inntog av kontaktløs betaling med mobiltelefon, vil nok stadig flere av oss få mobile lommebøker, mao. erstatter mobiltelen den gamle lommeboken.
Kontaktlos-betaling_Mobil_01
Gjør betalingsterminalen din klar for mobilbetaling
I 2020 er 50 % av alle betalinger forventet å være mobilbetalinger. En av drivkraftene bak denne utviklingen er forbrukernes mulighet til å betale med sin digitale lommebok.

_______________________________________________________________________________________

Apple Pay og Google Pay støttes av alle våre betalingsterminaler som har kontaktløs betaling aktivert
Nordia Payment

_____________________________________________________________________________________________
 
Les mer om:
googlepay-small
applepay logo

Sørg for at betalingsterminalen din er forberedt på den nye betalingshverdagen
Digitale lommebøker er tilgjengelig i flere av de nordiske landene, blant annet Apple Pay, Alipay og
SamsungPay. Apple Pay eller Samsung Pay er ikke tilgjengelig for norske forbrukere enda, men Nets' betalingsterminaler som støtter NFC er allerede klare for å ta imot disse betalingene.
 
Enkelte banker har allerede introdusert kundene sine for digitale lommebøker. I skrivende stund er disse kun tilgjengelig for Android, da Android er det eneste operativsystemet som har støtte for NFC-teknologien.
 


Alle våre betalingsterminaler støtter kontaktløse betalinger - se etter kontaktløs-symbolet:

kontaktos-betaling contactless-payment nfc


Med din nye mobile lommebok kan du bare la den gamle lommeboken ligge hjemme, for alt du trenger for mobilbetaling er telefonen din!
Og som ved enhver lommebok, er det opp til kortholder å bestemme hvilke betalingskort som knyttes opp i den mobile lommeboken. For å kunne betale med din mobile lommebok, må telefonen din ha støtte for NFC. 

Betalingskort-informasjonen er registrert i mobiltelefonen som holdes over betalingsterminalens skjerm/display ved alle betalinger. Med BankAxept på mobiltelefonen trenger ikke brukerne å bruke bankkortet for å betale. Gjennom tjenester som f.eks. Valyou og Eika Safe kan kortet legges inn på mobilen, og så kan den brukes til å betale i kassen.

Med kontaktløs mobil benyttes en app som må startes når brukeren skal betale, og så gjennomføres kjøpet i det mobilen berører betalingsterminalen. Dette fungerer på samme måte som med kontaktløse kort, og betalingsterminalen vil bekrefte kjøpet ved å avgi et "biip" og displayet bekrefter at transaksjonen er gjennomført.

Kontaktløs betaling med mobilen baseres på NFC-teknologien (Near Field Communication) som kommuniserer trådløst mellom mobiltelefonen og betalingsterminalen ved hjelp av radiosignaler (trådløs radiobasert teknologi). For å kunne bruke mobil kontaktløs betaling må du ha en mobiltelefon som støtter NFC, samt en app for å gjennomføre betalingen.Hvordan fungerer så mobile lommebøker?
Det finnes forskjellige løsninger (les app'er) for de ulike telefonene i markedet: f.eks. er Valyou utviklet for Android-telefoner mens Apple Pay er utviklet for iPhone og Apple-relaterte produkter som Smart Watch og Mac.


Apple Pay som mobil lommebok
Apples løsning heter Apple Pay. Som så mange andre produkter fra Apple, er Apple Pay er utviklet for iPhone. Videre er Apples betalingsløsning linket mot iTunes, hvor mange allerede har registrert kortinformasjon - dersom du ønsker å legge til nye betalingskort gjøres dette via Passbook-appen.
Det er kun Apples nye telefoner, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, som fås med NFC og som er integrert i selve telefonen. Ved mobil betaling benyttes fingeravtrykks-skanneren i stedet for PIN-koden som identifikasjon. 

I skrivende stund er det kun amerikanske banker som har inngått samarbeid med Apple om mobil betaling. Løsningen er derfor ikke tilgjengelig for norske iPhone brukere riktig enda - men det kommer...
Les mer om Apple Pay


Du kan også lese mer om Kontaktløs kmobilbetaling, ved å besøke BankAxept.


 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter
nets logo - technology - small 200


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon: 22 62 70 62, benytt vårt kontaktskjema til høyre på siden eller send en e-post til: post@nordiapay.no
mobile_contactless1
Bestill i dag!
Kommunikasjon
HVORDAN
I stedet for å sette kortet ditt i terminalen, benytter du mobiltelefonen som betalingsmiddel. Dette er en enkel og rask måte å betale på for kunden - du betaler ved å legge telefonen over displayet på terminal, og dermed er transaksjonen gjennomført. Sikkert! Enkelt! Trygt!

 
NORDIA_PAY_WHITE
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91, 0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: Send e-post

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: Send e-post

 
Avdeling Sarpsborg
Jernbanegata 11,
1706 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: Send e-post

 
Kontaktskjema:
NORDIA_PAY_WHITE
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91,
0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: post@nordiapay.no

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: einar@nordiapay.no

 
Avdeling SARPSBORG
Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: ole@nordiapay.no