Parkteatret_Fasade-02
Parkteatret Bar & Scene

«Nordia møtte våre høye krav til kvalitet, funksjonalitet og service/support. Dagens løsning med Nordia er definitivt som skreddersydd for oss; LYDLØSE betalingsterminaler for enda bedre opplevelser ved våre mange arrangementer. Dette er virkelig en løsning vi anbefaler våre venner i bransjen» forteller Dan-Michael Danino, Daglig leder Parkteatret Bar AS
 


____________________________________________________________________

«Med LYDLØSE kortterminaler fra Nordia ønsker vi velkommen til pip-frie konserter på Parkteatret»
Hilsen Dan-Michael Danino, Daglig leder Parkteatret Scene

____________________________________________________________________

«Vi er meget stolte over å kunne tilby ‘pipe-frie’ betalingsterminaler til våre gjester under våre ulike arrangementer. Med denne løsningen på plass både på Scena og i Baren, er vi sikre på at dette blir godt mottatt. Dette lover godt for fremtiden. Vi takker gjengen i Nordia for rask levering og strålende oppfølging, hele veien» forsetter Dan-Michael Danino.

«På service og support-siden har vi bare lovord å komme med. Nordia er imøtekomne, raske og effektive og stiller opp når det trengs», avslutter Dan-Michael Danino.Parkteatret Bar & Scene – en av de mest populære konsertscenene i Oslo!


parkteatret bar-interiorFoto: Eksteriør og interiør, fotograf: Anne Valeur

Parkteatret består i dag av Parkteatret Bar og Parkteatret Scene.
   Parkteatret Bar åpnet våren 2003 i den gamle foajeen til Parkteatret Kino fra 1907. Vi har beholdt det verneverdige inngangspartiet, og gjenskapt det opprinnelige interiøret i klassisk art deco-stil.    
   Parkteatret Scene har de siste årene etablert seg som en av de mest populære konsertscenene i Oslo, både for publikum og artister. Sceneopplevelsen er unik, med god lyd og en fantastisk nærhet til scenen. Med det karakteristiske skrågulvet som stammer fra Parkteatret sin tid som kino, får alle et godt overblikk over hva som skjer på scenen. Når det ikke er konserter på Parkteatret tilbys et variert program med dokumentarfilmvisning, førpremierer og klubbkvelder.


parkteatret florence-and-the-machine foto-espen-hagestrandFoto: Artist: Florence And The Machine, fotograf: Espen Hagestrand


Når det kommer til teknisk utstyr, ligger ikke Parkteatret på latsiden. For å gi alle sine gjester de beste opplevelsene, har de nå gått til anskaffelse av nye ‘pipe-frie’ betalingsterminaler fra Nordia. Allerede første konsert merket man stor forskjell, fra de gamle til de nye lydløse terminalene. Mindre bakgrunnsstøy og mindre lyder gir enda bedre opplevelser.


«I dag har Parkteatret fått lydløse kortterminaler levert fra Nordia Payment Service AS - tips til alle som er lei av piping under konserter;)» skriver Musikkbyen Oslo på sin facebook-side den 1. oktober 2015.


Om Parkteatret Bar AS
Parkteatret Bar åpnet våren 2003 i den gamle foajeen til Parkteatret Kino fra 1907. Vi har beholdt det verneverdige inngangspartiet, og gjenskapt det opprinnelige interiøret i klassisk art deco-stil. I helgene blir det tidlig fullt og DJs spiller opp til sittedans. Den solfylte uteserveringen har utsikt mot Olaf Ryes plass, og er en populær møteplass for bydelens beboere og besøkende.


Fotografer:
 – Anne Valeur | Eksteriør og interiør

 – Espen-Hagestrand | Florence And The Machine
 – Per-Otto Oppi Christensen | Honningbarna
 – Martine Lund | Kvelertak


 
Parkteatret_Honningbarna_Foto-%20Per-Otto-Oppi-Christiansen
Parkteatret_Kvelertak_Foto-Martine-Lund