NORDIA PAYMENT SERVICE AS

Nordia Payment Service AS består av en fin sammensatt og dedikert gjeng fordelt på salg, support, administrasjon og regnskap.
Til sammen har vi godt over 100 års fagkunnskap på betalingsløsnigner.
Vi setter service og oppfølging i høysetet, noe våre mange eksisterende kunder er vårt beste bevis på.

 
Ikke en helt vanlig terminal-leverandør …

Nordia Payment Service AS (ofte kalt Nordia Payment, Nordia eller Nordiapay) leverer betalingsløsninger som betalingsterminaler og kassasystemer til det norske markedet, fra butikken på hjørnet til de større kjedene. I tillegg til betalingsterminaler (stasjonære og mobile), tilbyr vi også Kundeservice, Teknisk support, Serviceavtaler, Rekvisita, utleie av betalingsterminaler (korttids- og sesongleie) samt leverer verdiøkende tjenester som eks.vis Kontaktløs betaling (betalingskort og mobil).

Det er det personlige håndtrykket som skiller Nordia fra mengden – vårt møte med deg som kunde og vårt engasjement. Av den enkle grunn, er det enklere å være kunde av oss i Nordia Payment.
Dette gjør vi gjennom vår kunnskap, erfaring, viljen og ønsket om å gjøre det lille ekstra.Nordia tilbyr et bredt utvalg av betalingsterminaler, med programvare fra Norges ledende aktør (Nets). Vi har tre fokusområder:
  • Kunden
  • Erfaring og kunnskap
  • Partnersamarbeid

Når det gjelder partnersamarbeid samarbeider med dyktige partnere på kryss av bransjer for å kunne tilby deg som kunde de beste løsningene! I tillegg legger vi stor vekt på løsninger og merverdi i våre betalingsløsninger og sammen med kunder og samarbeidspartnere går vi en spennende tid i møte. Selskapet er i sterk vekst og tiltrekker seg stadig nye mindre og mellomstore kunder.

Vi har kontorer i Oslo, Ålesund, Sarpsborg og Beito i Valdres.


Litt historie
Nordia Payment er stiftet av flere av de ansatte som i 2003 startet Adimo Norge AS. Adimo Norge AS ble i løpet av 8 år Norges største forhandler av betalingsterminaler, før selskapet ble kjøpt opp av Point Transaction Systems AS i 2011 (Point skiftet i januar 2015 navn til Verifone Norway AS, og er en del av Verifone som i dag er en av verdens største leverandører av betalingsterminaler).
Adimo hadde en meget god salgsorganisasjon og var kjent for god service hos sine nærmere 3700 kunder, med over 7500 utplasserte betalingsterminaler.

Vi i Nordia Payment har som målsetning å fortsette suksessen fra tidligere, også inn i Nordia Payment. Vi etterstreber å gjøre din daglige drift enklere samt å gi deg som kunde den service du fortjener!
God service er mye mer enn bare hyggelige ansatte. Levering til riktig tid, support og service, tjenester som gjør løsningene rimeligere og konkurransedyktige priser er bare en liten del av hva vi mener er forutsetningen for å gi god service.

Kåret til Gasellebedrift 2018!
gas-vignett-j171018Følg oss gjerne på Facebook
facebook visit

Velkommen til Nordia Payment og en hyggelig handel!
3 GODE GRUNNER TIL Å VELGE NORDIA PAYMENT
Kunden i fokus
Stor eller liten, hos oss er alle er alle like viktige!
Vi gjør vår ytterste for at alle våre kunder og brukere skal oppleve trygghet og god service.

 
Erfaring og kompetanse
Vi har nærmere 100 års samlet erfaring og bransjekunnskap. Dette gjør at vi er i stand til å skreddersy den løsningen som passer deg og dine behov.
 
Samarbeid på kryss av bransjer
Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi tjenester som kredittkort-avtaler gjennom Visa og MasterCard med flere, samt kassa- og butikkdatasystemer, gavekortløsninger og andre verdiskapende tjenester.

 
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91, 0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: Send e-post

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: Send e-post

 
Avdeling Sarpsborg
Jernbanegata 11,
1706 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: Send e-post

 
Kontaktskjema:
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91,
0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: post@nordiapay.no

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: einar@nordiapay.no

 
Avdeling SARPSBORG
Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: ole@nordiapay.no