Valyou avvikles - Storbanker og Telenor legger ned satsningen


Publisert: 22.09.2015

Mobilbetalingstjenesten Valyou har ikke klart å oppnå ønsket antall kunder og samarbeidspartnere. Nå legges tjenesten ned. Eksisterende Valyoubrukere vil kunne betale med Valyou frem til 30. november 2015.

Faksimile fra valyou.no:

Valyou avvikles
-Etter en helhetlig vurdering har Valyous eiere valgt å legge ned driften i selskapet. Bakgrunnen for beslutningen er at man ikke har fått den ønskede veksten i kundeopptak, og at utrullingstakten av nye terminaler i butikkene har vært for lav. Det har heller ikke lykkes å engasjere det nødvendige antallet banker og mobiloperatører i løsningen, skriver Valyou på sine nettsider.

Faksimile fra E24:
(E24) Publisert: 16:19 - 22.10.2015, Oppdatert: 17:02 - 22.10.2015

– Ikke nok banker

Kommunikasjonsansvarlig i Telenor Digital, Atle Lessum, sier til E24 at alle eierne har blitt enige om å avvikle tjenesten fordi det rett og slett ikke gikk så bra som de hadde håpet på.

– Grunnen til at vi ikke viderefører Valyou, er at det ikke er mange nok kunder og ikke nok terminaler ute i butikken som er klargjort for dette. Det er ikke nok banker som blir med på samarbeidet, og de andre mobiloperatørene har heller ikke kommet med. Da kommer man til et skille hvor man enten velger å ikke gjøre det mer, eller så må man investere mer for å ta det ekstra skrittet.


Les mer på