Porsche Center Asker & Bærum åpner dørene


Publisert: 29.10.2019

Mandag den 11.11 klokken 11 åpner Porsche Center Asker & Bærum på Billingstad endelig dørene med Nordia Payment som leverandør av betalingsløsningene.
 


Med sine drøye 5.000 kvm vil Porsche Center Asker & Bærum kunne vise inntil 9 biler i nybilutstilling, samt et tyvetalls biler i classic-segmentet og nyere bruktbiler.
Verkstedet er utstyrt med hele 9 løftebukker og alt et toppmoderne Porsche-verksted kan tilby. Med store panoramavinduer kan du selv følge bilen mens den er på Verksted, mens du nyter en god kopp kaffe mens du venter.
 
Nordia Payment er stolt leverandør av betalingsløsninger til kanskje Norges råeste og mest spetakulære bil-center, som inkluderer alle mulige fasiliteter for den glade Porsche-kunden.


Å Vi gleder oss svært over at Porsche Center Asker & Bærum åpner dørene. Flere av våre kunder har etterspurt et Porsche Center i Asker & Bærum. Det er gledelig å nå kunne tilby et toppmoderne Center hvor kunden står i fokus og kundeservice er vår aller største prioritet. Vi som jobber i Porsche er entusiaster som lever og ånder for andre Porsche entusiaster, sier Glenn Steiner, Administrerende Direktør på Porsche Center Asker & Bærum


Noe helt spesielt
Kundereisen starter i et spesialdesignet garasjeanlegg og går videre inn i en lang underjordisk korridor med bilder av de flotteste bilene i Porsches portefølje - med tilhørende historier og små kuriositeter. Videre kommer du inn i kundemottaket der centerets kunderådgivere sitter klare til å ta imot henvendelser og timebestillinger.
Videre tilbyr Porsche Center Asker & Bærum møterom og arbeidsstasjoner, samt Carrera Café.


Vi i Nordia Payment er stolte over nå å ha fått Porsche Center Asker & Bærum i vår kundeportefølje og takker for tilliten! Vi ønsker Porsche Center Asker & Bærum hjertelig velkommen som en del av «Team Nordia».
 
 
 Om Autozentrum Sport AS og Porsche i Norge
 Autozentrum Sport AS har vært importør for Porsche i Norge siden 1997. Det er i dag ti autoriserte
 forhandlere med verksted under betegnelsen Porsche Center i henholdsvis Kristiansand (Porsche Center
 Sør), Bergen, Oslo, Son, Porsgrunn, Stavanger, Tromsø, Ålesund, Trondheim og Asker & Bærum.
 
 
Foto: Porsche
 


https://www.facebook.com/porschecenteraskerbaerum/
Porsche%20Center%20A%26B_02_Foto-Porsche
Porsche%20Center%20A%26B_03_Foto-Porsche