Kredittkort - Innløseravtale

For at dine kunder skal kunne betale med kredittkort på din betalingsterminal, må du ha en innløseravtale hos en innløser.
Kredittkort
Kredittkort - Innløseravtaler
Som kunde av Nordia kan vi både tilby og hjelpe deg med å få gunstige innløseravtaler på kredittkort hos en eller flere av våre partnere!

Gjennom vårt samarbeid med innløsere kan vi alltid formidle innløsning av kredittkort til konkurransedyktige priser.


De aller fleste nordmenn har i dag ett eller flere kredittkort og ønsker å betale sine kjøp med ett av disse. Sørg for at din virksomhet ikke mister salg ved at du ikke tar i mot betalinger med kredittkort.

Via våre samarbeidspartnere tilbyr Nordia alle relevante kort i markedet, som: MasterCard, Visa, Diners Club, American Express, JCB (japanernes svar på BankAxept-kortet), UnionPay (kinesisk kort) m.fl.


Husk at en kredittkortavtale med innløser om akseptering av ulike kredittkort må signeres og returneres innløser før de kan aktiveres på betalingsterminalen – dette arbeidet kan ta noen dager!

teller logo   elavon-logo  diners-club-international-logobambora logo  swedbank logo  handelsbanken-logo-vector1
 

Tilby Dynamic Currency Conversion (DCC) i dag

Har du en virksomhet eller butikk med mange utenlandske kunder? Da kan du tilby Dynamic Currency Conversion eller DCC, og tilby dine utenlandske kunder å betale i sin egen valuta.

Kinesere legger igjen mest penger
Det er kanskje ikke så overraskende at turister fra det folkerike Kina, som i sum bruker mest penger, legger dette igjen på reising, turisme og shopping. Kineserne blir etterfulgt at amerikanere, tyskere og briter.
De som har økt sine feriebudsjetter mest er turister fra henholdsvis Russland, Frankrike og Australia.Hva er DCC?
Med DCC kan dine utenlandske kunder betale i sin egen valuta med sitt Visa eller MasterCard. Du kan tjene 1 % av transaksjonsbeløpet på hver DCC-transaksjon. Foreløpig tilbyr vi DCC til kortholdere fra land med følgende valutaer: EUR, GBP, USD, SEK, DKK, JPY og CHF.

Kortholderen tilbys å betale i NOK hvis betaling med DCC ikke er ønskelig...

DCC gjør det enklere for kunden å holde oversikt over sine utgifter. Både forretningsreisende og turister har glede av DCC. Forretningsreisende kan direkte etter kjøpet gjøre opp sin reiseregning. Turister som er i landet en kort periode, trenger ikke å bekymre seg for valutakurser:
  • De kan betale i sin egen valuta
  • De føler seg "hjemme" og trygge, noe som kan øke handlelysten
  • Ingen usikkerhet om den endelige prisen

Hvor mye kan du tjene?
Dersom din årlige "utenlandske" omsetning er 500 000 NOK, kan du tjene ca. 3 500 NOK på DCC-transaksjoner. Omtrent 70 % av de utenlandske kortholderne velger å betale i egen valuta.

Kortholder må akseptere at betalingen skjer i sin egen valuta
Husk at kortholderen selv må velge å betale i sin egen valuta. Hvis du har en integrert terminalløsning, kan du kontakte din kasseleverandør eller den som har utført integrasjonen.

Ring oss i dag på tlf. 22 62 70 60, for å høre om hvordan du kan tilby DCC.
Les mer om DCC eller se en introduksjonsvideo.


 
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytterEr det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til: post@nordiapay.no
Handel_01
Terminal1
Kontakt oss i dag!
Kommunikasjon
INNLØSERE
Ønsker du å kunne ta i mot kort som MasterCard, Visa, Diners Club, American Express, JCB (japanernes svar på BankAxept-kortet), UnionPay (kinesisk kort) m.fl., ta kontakt med oss.

Vi samarbeider med Nets (tidligere Teller), Elavon, Swedbank, Bambora og Handelsbanken.