iPP350 - For deg med høyt transaksjonsvolum

Våre stasjonære betalingsterminaler er for virksomheter med fast utsalgssted. iPP350 er kun for integrert med kassasystem.
 
iPP350 - stasjonær betalingsterminal
iPP350-new-logo-detail
iPP350 - (kun) integrert med kassesystem
iPP350 er en stasjonær høyvolumterminal kun for integrasjon med kassesystem. Terminalen har stor fargeskjerm og store, ergonomiske taster med taktile tegn. iPP350 er godt egnet for svaksynte og er utformet for generell tilgjengelighet.

iPP350 støtter kasseintegrasjon via USB og RS232, og kommunikasjon via kasse eller ethernet (ved bruk av Magicbox). Terminalen er klargjort for kontaktløse betalinger (NFC) og er PCI PTS 3.x-sertifisert. Strømtilførsel via USB, ethernet eller nettstrøm ved bruk av Magicbox. For å lette integrasjonsoppsettet støtter iPP350 kasseintegrasjon via USB, RS232 og Ethernet. Med stativløsningen for iPP350 er betalingsterminalen beskyttet mot tyveri ved hjelp av det patenterte Kensington-låssystemet.


Terminal integrert med kassesystemet
Dette innbærer at det er forbindelse mellom betalingsterminalen og kassesystemet. Når terminalen er integrert utføres vanligvis alle funksjoner på kassesystemet og overføres til terminalen. Kvitteringer skrives ut på kassesystemets printer.

Terminalen leveres med:
RS232 integrasjonskabel, strømkabel, innsynsbeskytter, brukerveiledning, kjøpmannskort.
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter teknologi fra
nets logo pos rgb

Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til: post@nordiapay.no
iPP350_Betalingsterminal
IPP350_Magcard
Kontakt oss i dag!
Teknisk
TEKNISK DATA
Bredbåndskommunikasjon
• Prosessor: 450 MIPS ARM 9
• Minne: 16 MB SRAM, 128 MB Flash
• SAM: 3
• Chipkortleser: 1
• Magnetstripeleser: Spor 2 og 3
• Display: TFT color display QVGA 2.7” (320 X 240), 4096 farger
• Dimensjoner: 83 x 168 x 40 mm (BxLxH)
• Miljø: Temperatur fra 5 til 45 grader C
• Vekt: 227 g
• NFC: JA
Kommunikasjon
KOMMUNIKASJON
Secure Access er obligatorisk for deg som ønsker å benytte din eksisterende bredbåndslinje til betalingsterminalen. Secure Access krypterer transaksjonene, slik at ingen uvedkommende kan påvirke kommunikasjonen mellom betalingsterminalen og datasentral.For betalingsterminalen iPP350 må man ha Secure Access.

Våre stasjonære betalingsterminaler leveres også med NFC-teknologi - dvs. Kontaktløs betaling. For de av våre kunder som ønsker denne teknologien, er det bare å ta kontakt (tjenesten er lisensbelagt).