iCT250E - For deg med et fast salgspunkt

Våre stasjonære betalingsterminaler er for virksomheter med fast utsalgssted.
iCT250E fåes som frittstående eller integrert med kassasystem.

 
iCT250E - stasjonær betalingsterminal
iCT250E-new-logo-detail
iCT250E - frittstående eller integrert
iCT250E er en stasjonær betalingsterminal som benyttes frittstående eller integrert med kassesystem. Terminalen har stor fargeskjerm og er klargjort for kontaktløse betalinger (NFC).

iCT250E har en rask prosessor som sikrer god ytelse og rask transaksjonstid. Terminalen tar liten plass, er enkel å bruke og har store taster med taktile tegn. Terminalen benytter bredbåndkommunikasjon (Ethernet) eller kommunikasjon via kassesystem. iCT250E er optimal for effektiv behandling av korttransaksjoner. Vår programvare er en garanti for sikkerhet, pålitelighet og brukervennlighet.
iCT250E er PCI PTS 3.x-sertifisert.


Terminal integrert med kassesystemet
Dette innebærer at det er forbindelse mellom betalingsterminalen og kassesystemet. Når terminalen er integrert utføres vanligvis alle funksjoner på kassesystemet og overføres til terminalen. Kvitteringer skrives ut på kassesystemets printer.

Terminalen leveres med:
RS232 integrasjonskabel, strømkabel, innsynsbeskytter, brukerveiledning, kjøpmannskort.
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter teknologi fra
nets logo pos rgb

Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til: post@nordiapay.no
iCT250_Chip_3
iCT250_Contactless
Kontakt oss i dag!
Teknisk
TEKNISK DATA
Bredbåndskommunikasjon
• PCI PTS: Klasse 5
• Kontaktløst: NFC (JA)
• Display: 2,8" 320 x 240
• Chipkortleser: 1
• Størrelse: 187 x 68 x 82 mm
• Vekt: 340 g
• Kommunikasjon: Via ECR eller Ethernet
 
Kommunikasjon
KOMMUNIKASJON
Secure Access er obligatorisk for deg som ønsker å benytte din eksisterende bredbåndslinje til betalingsterminalen. Secure Access krypterer transaksjonene, slik at ingen uvedkommende kan påvirke kommunikasjonen mellom betalingsterminalen og datasentral. For betalingsterminalen iCT250E må man ha Secure Access.

Våre stasjonære betalingsterminaler leveres også med NFC-teknologi - dvs. Kontaktløs betaling. For de av våre kunder som ønsker denne teknologien, er det bare å ta kontakt (tjenesten er lisensbelagt).