Nyhet!
Desk/3500 -  For deg med et fast salgspunkt

Våre stasjonære betalingsterminaler er for virksomheter med fast utsalgssted.
Vår nyeste modell, Desk/3500,  fåes som frittstående eller integrert med kassasystem.

 
iCT250E - stasjonær betalingsterminal
Desk3500_01_New-logo
Desk/3500 - frittstående eller integrert
Desk3500 er vår nyeste terminalmodell og er en stasjonær betalingsterminal som benyttes frittstående eller integrert med kassesystem. Terminalen har stor fargeskjerm og er klargjort for kontaktløse betalinger (NFC).

Oppfylle daglige behov i årene som kommer
Vår Desk/3500-terminal passer til alle disker for enkel og uanstrengt betalingsutførelse. Med rask utskrift, tydelig merket NFC-område og godt bakgrunnsbelyst display og taster, vil det ganske enkelt være mindre oppstyr og raskere gjennomstrømming på salgsstedet.
Den er klar for turister og støtter populære turistkort som Discover, Diners Club, JCB og UnionPay. Du kan også tjene ekstra på å tilby turister muligheten til valutakonvertering på terminalen.
 
Unik synlighet i virksomheten din
Husk også å laste ned MyPayments-appen, som viser deg interessante data og statistikker om virksomheten, for eksempel antall turister.Terminal integrert med kassesystemet
Dette innebærer at det er forbindelse mellom betalingsterminalen og kassesystemet. Når terminalen er integrert utføres vanligvis alle funksjoner på kassesystemet og overføres til terminalen. Kvitteringer skrives ut på kassesystemets printer.

Alle typer betalinger
Våre betalingsterminaler tar imot alle typer betalinger, som: Chip, kontaktløst (Tæpping via kort eller mobil), Google Pay, Apple Pay og mobile lommebøker.

Terminalen leveres med;
Strømkabel, innsynsbeskytter, brukerveiledning, kjøpmannskort.
nfc sort-hvitt png
Alle våre betalingsterminaler benytter teknologi fra
nets logo pos rgb

Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til: post@nordiapay.no
Desk3500_03_New-logo
Desk3500_04-1
Kontakt oss i dag!
Teknisk
TEKNISK DATA
Bredbåndskommunikasjon
• Prosessor: ARM 9 OG ARM 7
• Minne: 16 MB RAM, 128 MB FLASH
• SAM: 2
• Chipkortleser: 1
• Magnetstripeleser: Spor 2 og 3
• Display: TFT fargedisplay QVGA, 320 X 240 PX
• Dimensjoner: 83 x 185 x 63 mm (BxLxH)
• Miljø: Temperatur fra 5 til 45 grader C
• Vekt: 325 g
• NFC: JA
 
Kommunikasjon
KOMMUNIKASJON
Secure Access er obligatorisk for deg som ønsker å benytte din eksisterende bredbåndslinje til betalingsterminalen. Secure Access krypterer transaksjonene, slik at ingen uvedkommende kan påvirke kommunikasjonen mellom betalingsterminalen og datasentral. For betalingsterminalen Desk3500 må man ha Secure Access.

Våre stasjonære betalingsterminaler leveres også med NFC-teknologi - dvs. Kontaktløs betaling. For de av våre kunder som ønsker denne teknologien, er det bare å ta kontakt (tjenesten er lisensbelagt).