Nordia

NETTBRETT SOM KASSE

Android nettbrett som kasse - et meget godt alternativ!
Nettbrett-kassalosning_06
Illustrasjonsfoto
Nettbrett som kasseløsning

Å benytte «Nettbrett» som kassaløsning er både en rimelig og enkelt måte å ta betaling på. Her syr vi sammen en pakkeløsning som er robust og som kun inneholder kun kvalitetsprodukter; Industristandard nettbrett på 10 ” med utgang for HDMI, 2 USB porter og Ethernet, elegant kvitteringsskriver og vår iSMP4 betalingsterminal - kasseskuff, skanner og stativ er tilleggsprodukter.

Vår betalingsterminal, iSMP4, er integrert mot nettbrettet og kommuniserer via Bluetooth. Videre kan også denne løsningen integreres mot ulike regnskapssystemer.

Vår «Nettbrett-kasseløsning» er på samme tid like genial som den er fleksibel! Her kan du enten benytte løsningen som et 'fast kassapunkt i butikken' eller du kan ta den med deg på torghandel, messer og stands m.m.Den nye kassasystemlova med forskrift stiller nye krav til bedrifter som driver kontantsalg. F.o.m. 1. januar 2019 må bokføringspliktige bedrifter ha satt seg inn i det nye regelverket og ha på plass et kassasystem som tilfredsstiller de nye lovkravene.
– «Hensikten med det nye lovverket, er å gjøre det vanskeligere å manipulere kassasystem og unndra kontantsalg fra skatte- og avgiftsberegning», forteller
seksjonssjef Astrid Dugstad Tveter i Skattedirektoratet.

Fra 1. januar 2019 vil det altså kun være tillatt å benytte kassasystem som tilfredsstiller lovkravene, og som er utstyrt med en produkterklæring fra leverandøren.


Er det noe vi kan hjelpe deg med? Ring oss på telefon; Sentralbord, tlf.: 22 62 70 60 - Support, tlf.: 22 62 70 62, benytt vårt Kontaktskjema til høyre på siden eller send en E-post til: post@nordiapay.no 
Nettbrett-Betalingsterminal_02
Nettbrett-Betalingsterminal
Bestill i dag!
PDF
LAST NED PRODUKTARK
PDF
BRUKERVEILEDNING
Teknisk
TEKNISKE DATA
Generelt om kassaapparater
Varegruppe-registrering
• Tekstskrivende
• PLU-taster
• Ulike porter
• Kan tilkobles PC og scanner
• Kan integreres mot betalingsterminal
• Elektronisk journal + SD minne
• Thermoprinter
• Kundedisplay
 
Kommunikasjon
KOMMUNIKASJON
Alt fra kun strøm til bredbåndbaserte kasser.