KASSASYSTEMER

Nordia tilbyr bransjetilpassede kassasystemer utviklet for deg som driver næringsvirksomhet innen ulike bransjer, enten du er en mindre butikk, mindre eller større kjede. Alle våre kassasystemer oppfyller den nye Kassasystemloven!
bovhbanner
Butikk og Varehandel
Et bransjetilpasset kassasystem utviklet for virksomheter med stort produktutvalg, så som detaljhandel, motebutikker og sportsbutikker. Vi hjelper deg å holde kontroll over lønnsomhet, lagerstatus, salgsstatistikk og andre økonomiske rapporter som gjør det enklere å planlegge forretningsdriften og rapportere om driften.
Les mer om Butikk og Varehandel
borbanner
Bar og Restaurant
En skreddersydd løsning for serverings-bransjen som enkelt hjelper deg med å holde styr på planlegging av bemanning og bordbestillinger. Bar og Restaurant-løsningene holder full kontroll på lagerbeholdning på både stykkgods og litervare. Mao. et bransjetilpasset kassasystem for krevende miljøer
Les mer om Bar og Restaurant
sovbanner
Skjønnhet og Velvære
Dette systemet er skreddersydd bedrifter med flere firma under samme tak. Det er ett av veldig få systemer som håndterer flere brukere og i tillegg er integrert mot betalingsterminalen. Systemet inneholder en kalender med ubegrenset antall brukere og mulighet til å koble seg direkte til nettsidene slik at kunden selv kan bestille time på nettet.
Les mer om Skjønnhet og Velvære
startbanner
Start
START er et kassasystem for deg som vil ha en enklere løsning eller er ute etter en inngangsport til PC-baserte kassasystemer. Med begrensede men smarte funksjoner kommer du raskt i gang. Som i all vår programvare kan du tilpasse utseendet på START etter smak og behov. Systemet er svært brukervennlig. START kommer levert i et nettbrett på stativ og tar liten plass.
Les mer om Start
kassaapparat 02
Kassaapparater
Vi har et stort utvalg av enkle kasseapparater som alle følger gjeldene lover og forskrifter i den nye kassaloven. Vi har ulike kasser, alt fra de enkle modellene (knapper) til de noe mer avanserte (touch) modellene. Her finner du kasser som benyttes alene (stand alone) eller integrert med våre betalingsterminaler.
Les mer om Kassaapprater
skatteetaten logo-sort
Kassasystemloven
Fra 1. januar 2017 er det bare tillatt å selge kassasystem som tilfredsstiller kravene i kassasystemlova og kassasystemforskrifta. Bokføringspliktige har frist til 1. januar 2019 med å oppgradere sine kassasystem eller anskaffe nytt system. Nordia Payment har kassasystemer som opplyller myndighetenes krav etter ny lov.
Les mer om Kassasystemloven
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91, 0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: Send e-post

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: Send e-post

 
Avdeling Sarpsborg
Jernbanegata 11,
1706 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: Send e-post

 
Kontaktskjema:
nordia pay white
Hovedkontor Oslo
Johan Scharffenbergs vei 91,
0694 Oslo
Tlf.: +47 22 62 70 60
E-post: post@nordiapay.no

 
Avdeling Ålesund
Lerstadveien 539, 6018 Ålesund
Tlf.: +47 99 50 76 06
E-post: einar@nordiapay.no

 
Avdeling SARPSBORG
Ordfører Thorbjørnsens vei 3, 1711 Sarpsborg
Tlf.: +47 48 09 01 99
E-post: ole@nordiapay.no