Skeidar-Nettmagasin_Skjermbilde-2017-09-20-kl_-19_53_52
Skeidar

SkeidarLiving Group AS signerte tidligere i år en langsiktig kjedeavtale med Nordia om nye betalingsterminaler, og nå er nye terminaler på plass i alle varehus.
 


Skeidar, med sine nærmere 50 møbel- og interiørvarehus rundt om i landet, har nå fått installert nye og moderne betalingsterminaler. Kjeden er nå skodd for fremtidige betalingsløsninger som mobilbetaling (eks.vis Vipps m.fl.) og for Nordia sin del, er dette en av de største kontraktene selskapet har inngått.

___________________________________________________________________

Vi opplever at Nordia er fremoverlente og med fokus på de riktige elementene: nemlig tilgjengelighet, service og oppfølging. På disse punktene har Nordia levert!
          forteller Tommy Spjøtvål, IT-ansvarlig i Skeidar

___________________________________________________________________

«I prosessen med å velge leverandør av nye betalingsterminaler, falt vi ned på Nordia. Vi opplever at de er fremoverlente og med fokus på de riktige elementene: nemlig tilgjengelighet, service og oppfølging. På disse punktene har de levert!
Med Nordia som leverandør kan Skeidar tilby sine kunder betaling i butikk, kontaktløs betaling og mobilbetaling via betalingsterminalene», sier Tommy Spjøtvål, IT-ansvarlig i Skeidar.
 
Det å kunne se viktigheten av å tilby noe mer enn bare betalingsterminalene – det å se hele verdikjeden, er vesentlig når man har butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i Nord, legger Spjøtvål til. Her har vi en leverandør som ikke bare er ‘leverandør’, men også en samarbeidspartner som vi kan lene oss til.


Kort om SkeidarLiving Group AS
Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. Kjeden er landsdekkende og har pr. mai 2017 48 møbel- og interiørvarehus med et samlet salgsareal på ca. 200 000 m2.
Butikknettet strekker seg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.
 
Sortimentet består av et stort utvalg produkter innenfor tidsriktige stilarter og et bredt prisspekter. SkeidarLiving Group forhandler flere sterke norske merkevarer, som Ekornes, Brunstad, Hjellegjerde, Hødnebø, Svane, Jensen og Wonderland. SkeidarLiving Group forhandler også det danske designmerket BoConcept.
 
Skeidar ble i desember 2011 slått sammen med Living, og sammen utgjør disse to kjedene SkeidarLiving Group. I løpet av 2014 ble alle tidligere Living-varehus omprofilert til Skeidar.
 
Hovedkontoret er lokalisert i Vestby.


 
Skeidar_Carlton-corner-sofawith-resting-unit_Foto-BoConcept
Skeidar_Boston-chair-with-swivel-and-tilt_Foto-BoConcept