Polarbad-02_Foto-Polarbad
Polarbad

Et robust og godt samarbeid som startet for over 9 år siden, gjorde valget enkelt da Polarbad-kjeden igjen skulle fornye sine betalingsterminaler.

_____________________________________________________________________

Samarbeid over mange år, serviceinnstilling og oppfølgingsevne er alle stikkord som gjorde at vi valgte å fortsette med Nordia Payment som leverandør av våre betalingsløsninger. Jeg kan lett anbefalt Nordia Payment,
Frank Vedeld, Polarbad-kjeden

_____________________________________________________________________

Polarbad-kjeden er Norges klart største aktør innen utendørs masasjebad og swimspa med butikker i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim.

«Vårt mål i Polarbad-kjeden er å levere masasjebad og swimspa av beste kvalitet, spesielt når det kommer til isolasjon og konstruksjon i forhold til vårt klima.
De samme kravene til kvalitet krever vi også av alle våre leverandører. Gjengen i Nordia Payment har over tid bevist at de er best i bransjen, med kvalitet i alt de gjør – alt fra leveransen til kundeoppfølgingen og servicen i etterkant», sier Frank Vedeld i Polarbad-kjeden.

Vedeld legger også til at gjengen bak Nordia Payment Service, er mer eller mindre den sammen gjengen bak det tidligere Adimo Norge AS. Denne gjengen var og er kjent for sin gode serviceinnstilling, oppfølgingsevne og ikke minst det å bistå umiddelbart når det er noe eller behov for det.

_____________________________________________________________________

Vi bytter aldri en god og dyktig leverandør, og kan derfor trygt anbefale Nordia Payment til andre,
Frank Vedeld, Polarbad-kjeden

_____________________________________________________________________

Polarbad-kjeden importerer Arctic Spas, Strong Spas, og Wellis Spas direkte fra produsent. Felles for alle bad er at de er konstruert og isolert som en termos, for verdens tøffeste vinterklima.
Med dette bakteppet, vil det for deg som kunde gi mange fordeler i årene som kommer: Det laveste strømforbruket, den enkleste servicetilgangen og den laveste totale driftskostnaden samt kan skilte med utendørs massasjebad i alle prisklasser og alle tenkelige design.

«Vi arbeider hardt hver eneste dag slik at vi kan tilby deg et massasjebad som overtreffer alle andre når det kommer til lang levetid, økonomisk sparsomhet, pålitelighet og innovasjon. Det vet jeg at gjengen i Nordia Payment også gjør, og derfor er vi en god match. Jeg kan lett anbefalte Nordia Payment, avslutter Vedeld.Kort om Polarbad
Polarbad er Norges klart største aktør med butikker i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Ålesund og Molde, over 25.000 bad levert og årlig omsetning på over 100 mill.
Polarbad har egen serviceavdeling som følger opp service og garantiansvar.

Kjedens fokus er å kunne tilby den mest innovative designen, gi den mest fantastiske badeopplevelsen, mest energibesparende og det minst tidskrevende vedlikeholdet. Våre badekar/spa kombinerer den mest avanserte spa-teknologien med verdensklasse på de tekniske konstruksjonene for å forsikre deg gode opplevelser i mange, mange år!
Polarbad_Arctic-Spas-hot-tub-family
Polarbad_Arctic-Spas-Swim