20220201_131714
Makalause

Makalause Beitostølen Gave og Interiør AS valgte Nordia Payment på kasse- og betalingsløsninger.

Etter 3 års drift fant Makalause (Beitostølen Gave og Interiør AS) ut at de måtte gjøre noe med kassaløsningen sin, moa. en oppgradering til noe nytt, mer moderne og fremtidsrettet. Valget falt på Nordia Payment og SuSoft.

_______________________________________________________________________

Med mangeårig erfaring fra blant annet dagligvarebransjen er det viktig for oss med gode systemer som vi kan stole på når det gjelder stabilitet og muligheter.
Support er veldig viktig for oss, og når vi oppdaget at Nordia Payment har en lokal representant her på Beitostølen så var valget enkelt. Overgangen til nytt system har gått helt smertefritt og meget bra, sier Øystein Olav Grønolen, Styreleder i Makalause.


______________________________________________________________________


Det er viktig for oss med god support og at det funker legger Øystein Olav og Ann-Kristin Grønolen til når vi spurte hvorfor de valgte oss i Nordia Payment.

 
Ny web shop ble det også https://makalause.no/home og her finner du mange godbiter til hjemmet.


Vi i Nordia Payment takker Makalause Beitostølen Gaver og Interiør for tilliten!Kort om Makalause Beitostølen Gaver og Interiør
Makalause Beitostølen Gaver og Interiør AS er en interiørbutikk i hjertet av Beitostølen. Vi selger interiør, møbler, suvenirer og kunst. Vi tilbyr også styling og innredning av hytter og hjem.

 
20220201_140331
20220201_131750