305700_Volvo_EX90_h81k06gqzh
Frydenbø Bilsenter

Alle avdelinger har nå fått installert nye og moderne betalingsterminaler, klare for fremtidige løsninger som ulike betalingstjenester via mobil og kontaktløs betaling.

Frydenbø Bilsenter er en av Norges største autoriserte Volvo-forhandlere med 9 avdelinger fordelt på Hordaland, Sogn og Fjordane og Vest-Agder: Sogndal, Sandane, Førde, Minde, Kjøkkelvik Åsane, Kristiansand og Mandal. Alle avdelinger tilbyder bruktbilprogrammet Volvo Selekt, hvor det tilbys de beste bruktbilene fra Volvo med garanti, veihjelp og bytterett.


_____________________________________________________________________

Frydenbø etterstreber å finne leverandører som passer inn i vår visjon «kvalitet og service i verdensklasse». Ved valg av ny leverandør for betalingsterminaler og -tjenester, trakk Nordia Payment det lengste strået - i stor grad på bakgrunn av deres lange erfaring fra bransjen, serviceinnstilling, endringsbistand og oppfølging i alle ledd, sier Marianne
Ryan, Bærekraft- og leverandørkjededirektør i Frydenbø Group

_____________________________________________________________________Frydenbø Bilsenter er det komplette bilhus, for merkene Volvo, Nissan og Renault, hvor du får hjelp til ditt bilhold fra kjøp til gjenkjøp. Om du velger nybil eller bruktbil har Frydenbø Bilsenter kompetansen, viljen og systemene for å følge deg opp gjennom hele bilholdet.
Alle avdelinger har nå fått installert nye og moderne betalingsterminaler, klare for fremtidige løsninger som ulike betalingstjenester via mobil og kontaktløs betaling. Betalingsterminalene dekker Frydenbøs ulike behov for stasjonære og mobile terminal mtp. effektivitet og fleksibilitet.


«Gjennom hele prosessen har vi fått utmerket service og oppfølging av gjengen hos Nordia Payment, kanskje til og med mer enn vi forventet. Vi opplever Nordia Payment som noe mer enn bare en leverandør av betalingstjenester til oss, de er som en samarbeidspartner. Med deres jevnlige oppfølging av oss som kunde blir vi ivaretatt på en meget god måte, noe vi setter selvfølgelig pris på», sier Piotr W. Krystosik, Kategorileder innkjøp i Frydenbø Shared Services AS.Kort om Frydenbø Bilsenter
Frydenbø Bilsenter er en del av Frydenbø Group – et familieeid konsern, grunnlagt i 1916. Frydenbø Group består av fire divisjoner; Bil, Marine, Industri og Eiendom. Gruppen sysselsetter ca. 550 ansatte med avdelinger fra Øksfjord i nord til Mandal i sør, og Hanøytangen i Vest til Sætre i Øst. Hovedkontoret ligger på Damsgård i Bergen.
Frydenb%C3%B8-Bilsenter_VO_03429_VolvoRetail
Frydenb%C3%B8-Bilsenter_01