nye-ford-ranger-raptor-gr%C3%A5-r%C3%B8d
Ford

«For våre Ford-forhandlere har det vært betydelige økonomiske- og drifttekniske gevinster å hente gjennom vårt samarbeid med Nordia Payment»!
 ___________________________________________________________________

Vi gjør det som er riktig for våre ansatte, for miljøet og samfunnet, men først og fremst for kundene våre». Derfor er riktige løsninger tilpasset forhandlernettet viktig, sier
Finn Jentoft, Daglig leder i Ford-Forhandler Foreningen (FFF).

___________________________________________________________________

Fords motto «Go Further» er noe som gjennomsyrer Ford-kjeden i alle ledd. På bakgrunn av de endringer som skjer i markedet blant annet når det gjelder betaling og ulike betalingsformer, prøver vi å ligge i forkant og har derfor inngått et strategisk partnerskap med Nordia Payment Service AS, leverandør av betalingsterminaler.
 
«Partnerskapet med Nordia Payment, som startet for et par år siden, har vært en suksess for våre forhandlere. Det Nordia Payment har brakt på bordet i form av gunstige betingelser samt den rollen de spiller for oss, har vært og er helt avgjørende for denne suksessen. Dette har skapt synergier og merverdier for våre forhandlere», legger Jentoft til.
 
Som forening er vårt fremste mål å ivareta Ford-forhandlernes interesser. Da er det viktig at vi velger samarbeidspartnere som tilbyr fleksible og fremtidsrettede løsninger som våre kunder etterspør.
Gjennom de avtaler som naturlig hører sammen med betaling, oppnår vi stordriftsfordeler som igjen kommer alle våre nærmere 70 forhandlere i Norge til gode.Kort om Ford-Forhandler Foreningen
Ford-Forhandler Foreningens formål er å ivareta Ford-forhandlernes felles interesser i forhold til Ford Motor Norge og andre større leverandører, skape gode kollegiale forhold mellom forhandlerne, arbeide målrettet for å bedre medlemmenes rammebetingelser samt arbeide for at Ford skal være et ledende og velansett merke i Norge. 
Foreningen samarbeider tett med Ford Motor Norge og med Ford-forhandlernes organisasjoner så vel i Norden som i Europa for øvrig (European Ford Dealers Association).
 
 
Kort om Ford
Som et globalt selskap er det viktig for oss å ha standarder som vi kan rette oss etter - og som andre kan benytte for å bedømme oss.
Vår visjon: Å bli verdens ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester.
Vår oppgave: Vi er en stor og global familie med en stolt arv, hvor vi arbeider samvittighetsfullt i våre bestrebelser på å tilby førsteklasses produkter og tjenester.


Foto: Ford
Ford-Mondeo-Vignale_120617-00
Ford_Service