Restaurant-Bro-2019_Foto-Svein-Lindin
BRO

Ålesund har med restauranthuset BRO AS fått et etterlengtet spisested med vekt på vin og moderne sunnmørsk kystgastronomi.

 


Våren 2018 var Nordia Payment på plass med betalingsterminaler i de halvferdige lokalene til det som i dag er BRO AS - en lokal restaurantsatsning som på under ett år har blitt en suksess.  

For BRO AS er lokale innslag viktige, alt fra meny til leverandører. Nordia Payment ble valgt som leverandør grunnet en tidligere relasjon til daglig leder Ann-Helen Svinø. Så da hun flyttet hjem igjen ble Nordia Payment med på lasset. Og det lokale innslaget er Nordia Payments sitt kontor i nettopp Ålesund.

______________________________________________________________________

Fra dag én har Nordia Payment Service vist fleksibilitet, service og support når det kommer til å ha en betalingsløsning som virker til enhver tid. Vi har bare lovord å komme med, sier Ann-Ronny Kolvik, Headchef på BRO AS.
______________________________________________________________________
 

BRO AS er historien om lokal satsning i en konkurransepreget bransje. BRO AS er historien om fagkunnskap vin på høyt nivå, i alle prisklasser. BRO AS er historien om innsikt i mat gjennom en levende meny med sesongvarer fra Vestlandet.
 
På BRO AS kan du nyte livet i både solskinn og regnvær på uteserveringen, inne i restauranten eller i bistro/baren.
Her er det bare å kaste deg ut på en reise gjennom sunnmørsk kystgastronomi, og med de ansattes innsikt i mat og drikke får du en unik totalopplevelse.
 

folkets-favoritt-2019 foto-kapitalNå kan også BRO AS skilte med en gjev utmerkelse, nemlig vinner av Folkets favoritt – en kåring i regi av Kapital. Det er andre året Kapital har gjennomført konkurransen om Norges beste vinkart.

(Foto: Kapital)

______________________________________________________________________

Vi er utrolig glade for å bli kåret som Folkets Favoritt, rett og slett en fjær i hatten for vår satsning på vin. Her skal vi ikke hvile på laurbærene, men vi skal videreutvikle vinkartet på restauranthuset BRO, sier Joakim Hoff – restaurantsjef på BRO AS
______________________________________________________________________


I årets konkurranse var det mange om beinet og knivingen tøff om å stikke av med den gjeve tittelen «Folkets favoritt». Rundt om i landet er det mange restauranter som tar både vin og vinkartet på alvor. Kvalitet, utvalg, variasjon og pris er elementer som går igjen.

______________________________________________________________________

Vi ønsker å tilby de beste vinene til både «Sunnmøringen» og alle våre tilreisende gjester. Hos oss skal du få noe du vil ha, enten om vinen er dyr eller noe rimeligere! Kvalitet og utvalg i alle prisklasser er fokus, forteller Hoff videre.
______________________________________________________________________


Her kan du også lese et par andre artikler om BRO AS:
Kapital
Aperitif
Bypatrioten


Kort om BRO AS
På eiersiden finner du bl.a. de to lokale festival- og utelivsgründerne Ante Giskeødegård og Lars Berg Giskeødegård, ålesunderen Ann-Helen Svinø (daglig leder) med samboer og osingen Joakim Hoff (restaurantsjef), ålesunderen Ronny Kolvik (kjøkkensjef) og enkelte lokale investorer.


Nede på Bro – Restauranten
Nede på Bro finner du restauranten hvor vi inviterer deg på en reise gjennom sunnmørsk kystgastronomi.
 
Oppe på Bro Bar & Bistro – Lunsj, småretter, kaffe, cocktail og kultur
Oppe på Bro bar & bistro finner du gode sofaer og stoler, og en avslappet atmosfære.
 
Møterom – Møte, kurs & konferanse
Vi har 2 møterom: Rommet oppe på Bro passer for 2 til 10 (maksimalt 12) personer, og chambre nede hvor det er plass til 30 med bord og 40 i kino-oppsett. Begge rommene er utstyrt med skjerm.
 
Ute på Bro – Uteserveringen
Vi er stolte av vår magiske uteplass, en oase midt i Brosundet. 


Foto: Kristin Støylen (Restaurant og Joakim Hoff) - Foto: Svein Lindin (Utmerkelse - Fasade).

 
BRO-AS_OE8A7579_Foto-KristinStoylen
BRO-AS_OE8A8424_Foto-KristinStoylen